پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۸:۳۸

دو اثر تازه از سیدمهدی شجاعی به نمایشگاه کتاب می‌رسد

دو اثر تازه از سیدمهدی شجاعی به نمایشگاه کتاب می‌رسد

انتشارات کتاب نیستان دو اثر تازه از سیدمهدی شجاعی را در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ارائه می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات کتاب نیستان در حالی به بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قدم می‌گذارد که دو اثر تازه از سیدمهدی شجاعی نیز در نمایشگاه امسال به مخاطبان او از سوی این نشرعرضه خواهد شد.

این دو کتاب به ترتیب با عنوان «چشم خفاش» و «تیر چراغ برق» شامل دو فیلمنامه است که شجاعی با همکاری مجید مجیدی و بهزاد بهزادپور نوشته است.

فیلمنامه چشم خفاش داستانی در ارتباط با دفاع مقدس را روایت می‌کند که محوریت آن یک عملیات شناسایی و فریب است و به طور مشترک توسط شجاعی و بهزادپور تالیف شده است. انتشارات نیستان این کتاب را در 208 صفحه و با قیمت 10 هزار تومان به نمایشگاه کتاب می‌آورد.

فیلمنامه تیر چراغ برق نیز عنوان اثری است که به طور مشترک توسط شجاعی، بهزادپور و مجیدی نوشته شده شده و داستان آن نیز ماجرای فردی است که قصد دارد با بالا رفتن از یک تیر چراغ برق خودکشی کند.

این کتاب در 68 صفحه و با قیمت 4800 تومان توسط انتشارات نیستان به نمایشگاه کتاب می‌آید.

این ناشر همچنین 70 عنوان اثر خود را که با موضوع کودک و نوجوان تولید و منتشر کرده است در نمایشگاه کتاب امسال و از طریق غرفه انتشارات منادی تربیت ارائه خواهد کرد.

این ناشر همچنین در بخش آثار بزرگسال، بیش از 450 عنوان اثر را به نمایشگاه خواهد آورد که بیش از 40 عنوان آن به تازگی منتشر شده است.

غرفه انتشارات نیستان در راهروی 14 غرفه 19 واقع شده است.

بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 11 تا 21 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برپا خواهد شد.

کد خبر 2042345

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha