به گزارش خبرنگار مهر، جلال امینی ظهر یکشنبه در پانزدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان کرمانشاه که در کانون پرورشفکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه برگزار شد، گفت: بهترین افراد کسانی هستند که به عمل خیر مبادرت ورزیده و در آن مشارکت کنند.
وی خیرین مدرسه ساز را از جمله افرادی دانست که در عمل خیر خواهی خود را به اثبات رسانده و به حرف بسنده نمی کنند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: آموزش و پرورش از جمله نهادهایی است که در ساختن تمدن کشورها موثر بوده و جامعه پذیری، نظم بخشی، برقراری ارتباطات اجتماعی، سلامت و بهداشت، پرورش نیروی کارآمد و توانمند از دیگر فعالیت های مهم و تاثیر گذار این نهاد است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون 20 درصد مدارس استان کرمانشاه دو شیفته هستند گفت: سعی داریم در آینده ای نزدیک و در صورت وجود و کمک خیرین در این زمینه این مدارس را نیز یک شیفته کنیم.
امینی خیرین را نخبگان اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جامعه دانست و گفت: این صفت به این دلیل است که خیرین می دانند که سرمایه های خود را در کجا و چگونه به کار ببرند.
مدیر کل اموزش و پرورش استان کرمانشاه در پایان گفت: خداوند همواره بر نیات همه آگاه است و خیرین مدرسه ساز با انجام این امور خیر با خدا معامله کرده اند.
نظر شما