به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه فرامنطقه اي الشرق الاوسط چاپ لندن ، دومينيك دويلپن گفت ، بزرگترين چالش پيش روي جهان امروز پديده تروريسم است .
وي كه در مراسم افتتاحيه يازدهمين سمينار سفراي و نمايندگي هاي سياسي فرانسه دركشورهاي جهان در پاريس سخن مي گفت ، افزود: هنوز مبارزه با بيماري مسري تروريسم به عنوان يك وظيفه شناخته نشده است .
وزير امور خارجه فرانسه با اشاره به آنچه اصولگرايي اسلامي خوانده شد، گفت : اولين قربانيان اين مساله جهان اسلام است و هدف از تروريسم تنها جهان اسلام است يعني اسلامي متنوع و باز و منطقي .
دويلپن گفت : حملات تروريستي همچنان بر ضد جهان اسلام از مغرب تا تونس و از عربستان تا اندونزي ادامه دارد.
وي از مسلمانان خواست در مقابل اقداماتي كه براي بدنام كردن جهان اسلام و برانگيختن كينه ها بر ضد مسلمانان مي شود ، سكوت نكنند.
وزير امور خارجه فرانسه همچنين از از اروپاييان خواست از طريق تفاهم و گفتگو با جهان اسلام ارتباط برقرار كنند .
وي ابراز عقيده كرد كه تهديدهاي تروريستي مستلزم جواب كامل است و نبايد تنها از طريق وسايل نظامي و پليسي و اطلاعاتي با آن مقابله شود بلكه آنچه مهمتر است بررسي آفتهايي مانند بحرانهاي منطقه اي و فقر است كه تروريسم را تغذيه مي كند.
وزير امور خارجه فرانسه خواستار ايجاد جهان نويني شد كه در آن همگي مسووليت پذير باشند ، زيرا مقابله با چالشها و بحرانها مستلزم همكاري منطقه اي و بين المللي است .
وي با اشاره به بحران عراق و تروريسم در جهان از بسياري از سياستها وگرايش هاي آمريكا در جهان انتقاد كرد.
دويلپن خواستار اصلاح ساختار شوراي امنيت وافزايش اعضاي دايمي و غير دايمي آن شد ، وي همچنين درخواست كرد اين شورا هرماه براي بررسي بحرانهاي منطقه اي نشستي با عنوان شوراي صلح برگزار كند.
دويلپن به رغم انتقاد از واشنگتن از ضرورت آغاز مشاركت جديد اروپا - آمريكا دفاع كرد.
وي تاكيد كرد كه امكان ايجاد نظام نوين جهاني كه متضمن برقراري صلح و حمايت از رشد اقتصادي و اجتماعي و امنيت و عدالت بيشتر باشد ، وجود دارد.
وزير امور خارجه فرانسه در جمع سفراي اين كشور
مسلمانان و جهان اسلام قربانيان واقعي تروريسم هستند

وزير امور خارجه فرانسه تاكيد كرد ،امروزه حملات تروريستي از مغرب تا تونس و از عربستان تا اندونزي بر ضد مسلمانان وجهان اسلام همچنان ادامه دارد و مسلمانان قربانيان واقعي تروريسم هستند.
کد خبر 20428
نظر شما