پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۵۷

در گفتگو با مهر عنوان شد:

33 واحد تولیدی در شهرک‌ های صنعتی کردستان به بهره برداری رسید

33 واحد تولیدی در شهرک‌ های صنعتی کردستان به بهره برداری رسید

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت شهرک‌ های صنعتی کردستان گفت: در سال گذشته 33 واحد تولیدی با سرمایه‌ گذاری 368 میلیارد ریال در شهرک‌ ها و نواحی صنعتی این استان مورد بهره ‌برداری قرار گرفت.

 بابک معروفی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعاليت هاي شركت شهرك هاي صنعتي استان كردستان در سال گذشته اظهار داشت: با تکمیل و افتتاح این واحدها، 420 نفر صاحب شغل شدند.

وی افزود: بیشترین میزان واحدهای به بهره ‌برداری رسیده شهرک‌ های صنعتی استان در سال گذشته مربوط به شهرک صنعتی سنندج با 12 واحد تولیدی و سرمایه‌ گذاری بالغ بر 186 میلیارد ریال و اشتغالزایی برای 200 نفر مورد بهره‌ برداری قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت شهرک‌ های صنعتی کردستان با بیان اینکه در سال گذشته 134 قرارداد به متراژ 4.18 هکتار با متقاضیان در شهرک ‌ها و نواحی صنعتی استان منعقد شده است، عنوان کرد: بر این اساس 106 زمین با متراژ 5.17 و 28 واحد کارگاهی با متراژ هفت هزار و 561 متر از این تعداد قرار داد منعقد شده است.

معروفی اعلام کرد: بیشترین میزان قراردادهای منعقده مربوط به شهرک صنعتی سنندج یک با 35 زمین و دو کارگاه و همچنین کامیاران با 18 زمین و 17کارگاه است.

وی به عمده ترین محصولات تولیدی در این واحدها اشاره کرد و گفت: از عمده ترین محصولات تولیدی می ‌توان به لوله و اتصالات پلی اتیلین و pvc ،فوم پلی استایرن ضد آتش، پروفیل های پلاستیکی و انواع محصولات غذایی اشاره

کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌ های صنعتی کردستان در پایان یادآور شد: در حال حاضر  276 واحد تولیدی فعال با اشتغالزایی سه هزار و 800 نفر در شهرک ‌ها و نواحی صنعتی استان مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 2042876

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha