به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید مرتضی محمودی صبح سه شنبه در جمع بسیجیان حلقه های صالحین مصلای صاحب الزمان(عج) افزود: همه وظیفه امر به معروف و نهی از منکر در انتخابات پیش رو را داریم، نباید شاهد باشیم که نامزدها و یا طرفدارانشان به وادی گناه افتاده اند و ساکت باشیم، پس باید آنها را نهی از منکر کنیم.
وی با رد حمایت از برخی افراد و جریانات بیان داشت: بنده تا این لحظه از احدی حمایت نکردم، پس از این هم حمایت نخواهم کرد، البته به نامزدهای انتخاباتی ارادت دارم، لکن شخص خاصی مد نظرم نیست و نخواهد بود.
دعا می کنم که نیت نامزدهای انتخاباتی خالص و خدایی باشد
آیت الله محمودی ادامه داد: برای تمام نامزدهای انتخاباتی دعا می کنم که نیت آنها خالص و خدایی باشد و در عرصه رقابت وارد گناهانی همچون تهمت و غیبت نشوند.
وی با توصیه مردم به تحقیق و مطالعه بیش از پیش بر روی نامزدهای انتخاباتی و سوابق آنها عنوان کرد: مردم باید با تحقیق و جستجو افراد دلسوز و متعهد که اسیر باند بازی و آدم کسی نیستند را پیدا کنند.
نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه ورامین اضافه کرد: مردم باید به کسی رأی دهند که آدم خودش باشد و همچنین از قوم گرایی و جناح بازی پرهیز کنند و تنها صلاحیت فرد را ببینند.
نظر شما