محمود رضا شیرازی ظهر امروز سه شنبه در جلسه شورای سلامت آبادان افزود: بامداد روز گذشته حوالی ساعت 4.5 بامداد گروهی ناشناس در حالی که چهره خود را پوشانده بودند با اسلحه به سمت دستگاه پردازش پسماند که به تازه گی خریداری شده است حمله کرده و شروع به تیراندازی کردند.
وی افزود: در جریان این تیراندازی دستگاه مذکور و بخشهایی از تاسیسات برقی این سایت دچار آسیب شد.
شیرازی با اشاره به اینکه حدود یک هفته است که کار با دستگاه مذکور را به طور آزمایشی آغاز کرده ایم، اظهار کرد: با توجه به آسیبهای وارد در زمان حاضر دستگاه را از مدار کار خارج کرده ایم و تلاشها برای رفع نواقص در شرف انجام است.
شهردار آبادان با تاکید بر اینکه این حمله هیچ تلفات جانی در بر نداشت، تصریح کرد: با مداخله به موقع نیروهای حراست، مهاجمان سریعا از محل دور شدند.
شیرازی یادآور شد: مراتب سریعا به منظور پیگیری و اقدام به مراجع انتظامی، قضایی و اطلاعاتی شهر گزارش شد.
وی با اشاره به اینکه برای راه اندازی این سایت مبلغ 10 میلیارد ریال هزینه شده است، ابراز امیدواری کرد تا با رفع نواقص هر چه سریعتر دستگاه مذکور وارد چرخه کار شود.
شهردار آبادان افزود: تلاشهای نیروهای انتظامی و امنیتی برای شناسایی و دستگیری این افراد که به اموال بیت المال لطمه وارد می کنند،همچنان ادامه دارد.
شیرازی خبرداد:
حمله مسلحانه به سایت پردازش پسماند آبادان/ دستگاه از کار افتاد

آبادان – خبرگزاری مهر: شهردار آبادان از حمله گروهی ناشناس به سایت پردازش پسماند شهرداری این شهرستان خبرداد.
کد خبر 2044386
نظر شما