پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۸:۳۴

کتاب خاطرات آیت الله سید محمد خامنه ای از امروز عرضه می شود

کتاب خاطرات آیت الله سید محمد خامنه ای از امروز عرضه می شود

به همت مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، کتاب خاطرات آیت الله سید محمد خامنه ای که پیش از این خبر انتشار آن داده شده بود، از امروز در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آماده ارائه به علاقه مندان می باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به همت مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، کتاب خاطرات آیت الله سید محمد خامنه ای که پیش از این خبر انتشار آن داده شده بود، از امروز به مناسبت سالروز فرخنده ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آماده ارائه به علاقه مندان می باشد.

کتاب خاطرات «آیت الله سید محمد خامنه‌ای» برادر بزرگ‌ رهبر انقلاب است که جلد اول آن که در بردارنده 550 صفحه در 6 فصل تنظیم گردیده است.

در این اثر اسناد و تصاویری از آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای گنجانده شده است که در نوع خودش منحصر به فرد می باشد، همچنین لحن کلام راوی، لحن جذاب و شیوایی است که خواننده با آن مأنوس خواهد شد به نوعی که مطالعه خاطرات ایشان را پی خواهد گرفت.

جلد اول این کتاب ماحصل 50 ساعت مصاحبه مرکز اسناد انقلاب اسلامی با آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای و نیز 30 جلسه مصاحبه تکمیلی که توسط «کامور بخشایش» و «جواد عربانی» صورت پذیرفته است.

همچنین این کتاب به خاطرات این شخصیت از دوران کودکی تا پیروزی انقلاب اسلامی می‌پردازد و 200 صفحه از این کتاب حاوی بخش ارزشمندی از خاطرات دوران کودکی و نوجوانی راوی و رهبر انقلاب اختصاص دارد که این مهم آن را منحصر به فرد کرده است چرا که این کتاب خانواده‌ای که مقام معظم رهبری با آن زندگی کرده‌اند را روایت می‌کند و پیشینه خانوادگی خاندان حسینی خامنه‌ای را به روایت می‌کشد؛ البته از آنجایی که حجم خاطرات آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای مفصل و زیاد بوده است جلد دوم نیز در حال نگارش است.

این کتاب دو تدوینگر دارد و جواد کامور بخشایش و جواد عربانی کار تدوین این کتاب را انجام داده‌اند این اثر برای نخستین بار در بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران روانه بازار نشر می‌شود.

این کتاب در 540صفحه و شمارگان 2000نسخه و به قیمت 170000ريال به قلم جواد عربانی و جواد کامور بخشایش می باشد.

کد خبر 2044535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha