به گزارش خبرگزاری مهر، محمد شاهدي عضو هيأت علمي دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتی اصفهان، در نخستین گردهمایی دانشجویان دانشكده كشاورزي این دانشگاه، دانشجويان و محققان ايراني را نيازمند آموزشهاي هدفمند و با برنامهريزي دانست و افزود: مشكل آموزش عالي در كشور و دانشگاه ها تمركز بر روي آموزش براي نمره، مدرك و استخدام است در حالي كه دانشگاه بايد محل نوآوري و تربيت دانشجويان خلاق و نوآور باشد.
وی برخورداری از بینش مهندسي را مقدم بر دانش مهندسي خواند و گفت: مهندسان كشور ما به غير از تخصص خودشان به دانستن علوم اجتماعي، اقتصادي و سياسي نيازمندند تا به بينش مهندسي و جامع نگري در علم خود دست يابند.
عضو هیأت علمی دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتی اصفهان خطاب به دانشجويان كشاورزي تصريح كرد:آينده به نفع شما خواهد بود چرا كه با حذف يارانه براي محصولات وارداتي و تعيين تعرفه مناسب براي آنها، همچنين فاصله گرفتن از كسب درآمدهاي نفتي، كشاورزي توسعه مي يابد و شاهد ايجاد اشتغال در اين بخش خواهيم بود.
شاهدي، علت موفقيت محققان ايراني در خارج از كشور و در كشورهاي پيشرفته را انسجام و حركتهاي گروهي و با برنامهريزي دانست و افزود: اين نشان ميدهد در كشور، سرمايههاي انساني بسياري وجود دارد اما ساز و كارهاي مناسب براي اشتغال فارغ التحصيلان و انتقال علم از اين طريق به بخش كشاورزي ايجاد نشده است.
وي تأسيس سازمان نظام مهندسي كشاورزي را گام ارزشمندي در جهت ايجاد اشتغال و برنامه ريزي براي فارغ التحصيلان كشاورزي دانست وگفت: تأسيس شركت هاي خدمات، مشاوره و مهندسي كشاورزي، براي تجميع خدمات كشاورزي ازجمله دستاوردهاي با ارزش اين سازمان در سال هاي اخير بوده است كه در صورت دوام همبستگي و فعال شدن بيشتر بين اين شركت ها، شاهد افزايش اشتغال، انتقال علم به واحدهاي توليدي و راندمان بيشتر توليد در بخش كشاورزي خواهيم بود.
به گزارش مهر، نخستین گردهمایی دانشجویان دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي اصفهان با حضور دانشجویان،اعضاء هيأت رئيسه و مديران گروههاي آموزشي اين دانشكده در تالار شهید فتوحی دانشگاه برگزار شد.
نظر شما