پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۴۴

نجار:

لزوم ترویج فرهنگ تلاش در جامعه/ کار کردن پشت میز نشینی نیست

لزوم ترویج فرهنگ تلاش در جامعه/ کار کردن پشت میز نشینی نیست

کرمان - خبرگزاری مهر: استاندار کرمان گفت: متاسفانه فرهنگ کار در جامعه به خوبی تبیین نشده است و برخی کار را پشت میز نشینی و امور اداری می دانند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل نجار عصر سه شنبه در دیدار با مدیران دستگاه‌های مرتبط با کارگران و هم‌چنین تشکل‌های کارگری که به مناسبت هفته‌ کارگر انجام شد، ضمن تقدیر از زحمات و تلاش کارگران، اظهار داشت: کارگران در خاکریز اول تولید ارزش افزوده و تولید ثروت در جامعه هستند.

وی افزود: تلاش کارگران شریف باعث می شود مملکت سرپا بایستد، و اقتدار و عزت خودش را حفظ کند.

استاندار کرمان همچنین با تاکید بر ترویج فرهنگ کار در جامعه تصریح کرد: متاسفانه مردم اشتغال به کار را در ادارات دولتی و پشت میز تصور می‌کنند، در حالی که این نوع نگاه به کار باید اصلاح شود.

وی افزود: کار در مجموعه‌ها و دستگاه‌های اداری علی‌رغم این‌که به مردم خدمات ارایه می‌شود، منجر به تولید و به تبع آن ارزش افزوده و تولید ثروت نمی‌شود.

نجار ادامه داد: همه‌ دستگاه‌ها و تشکل‌های مرتبط با کار و کارگری باید در راستای ترویج فرهنگ کار در جهت توسعه‌ تولید و ارزش افزوده در بخش‌های مختلف تلاش کنند.

وی بر کاهش هزینه‌های تولید نیز تاکید و خاطر نشان کرد: با کاهش هزینه‌های تولید و افزایش درآمد توجه صاحبان کار به کارگران نیز بیش‌‌تر می‌شود.

نجار در همین خصوص با ذکر مثالی در بخش کشاورزی گفت: به طور مثال یک کشاورز در استان با استفاده از علم روز و عقل و خرد در یک هکتار واحد سطح 13 تن پسته برداشت کرده است، در حالی‌که در همان نقطه کشاورز دیگری با صرف هزینه‌های بسیار بالاتر در یک هکتار واحد سطح تنها 700 کیلوگرم پسته برداشت کرده است.

وی افزود: بنابراین باید با استفاده از دانش روز نسبت به  کاهش هزینه‌های تولید و افزایش درآمد اقدام کرد.

نجار همچنین بر توسعه‌ی آموزش‌های مهارتی در محیط‌های کارگری نیز تاکید کرد.

استاندار کرمان به تدوین و تصویب سند اشتغال استان نیز اشاره و تاکید کرد: ممکن است سند اشتغال استان اشکالاتی هم داشته باشد؛ اما اگر همه بر اساس این سند و در یک مسیر حرکت کنند ضمن جلوگیری از موازی‌کاری از هدر رفت سرمایه‌ها نیز جلوگیری می‌شود.

نجار به سفر رییس جمهور و هیات دولت به استان کرمان نیز اشاره کرد و گفت: دستگاه‌های مرتبط با کار و تشکل‌های کارگری پیشنهادات خود را ارایه کنند تا در نشست هیات دولت و کارگروه‌های صنعت و معدن و کشاورزی مطرح شود.

لازم به ذکر است؛ پیش از سخنان استاندار مدیران دستگاه‌ها و تشکل‌های مرتبط با کار و کارگران به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

جلوگیری از خام فروشی محصولات معدنی و کمک به راه‌اندازی صنایع تبدیلی کشاورزی برای ایجاد ارزش افزوده و بهبود وضعیت اشتغال و معیشتی در استان از جمله درخواست‌های مدیران مرتبط با مجموعه‌های کارگری بود.

رعایت حرمت و کرامت انسانی نیروی کار، ترویج فرهنگ کار در جامعه، توسعه‌ی گفت و گوی بین دولت و شرکای اجتماعی (کارگر و کارفرما)، حمایت از کارآفرینی و اشتغال مولد، بهبود سطح کیفی و کمی آموزش‌های مهارتی، اصلاح نظام آموزشی مهارت و تضمین امنیت نیروی کار از جمله دیگر مسایلی بود که از سوی مدیران مرتبط با کار و کارگری عنوان شد.

 

کد خبر 2044641

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha