پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۴۴

نماینده ایران به مرحله نیمه نهایی اسنوکر آسیا صعود کرد

نماینده ایران به مرحله نیمه نهایی اسنوکر آسیا صعود کرد

در ادامه بیست و نهمین دوره مسابقات قهرمانی اسنوکر آسیا 2013 در شهر کراچی، امیر سرخوش نماینده ایران در مرحله یک چهارم نهایی محمد سجاد از کشور پاکستان را با اقتدار شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر،  محمد سجاد، نماینده  پاکستان که در سال 2011 در همین مسابقات در تایلند به مقام قهرمانی رسیده بود و یکی از بخت‌های قهرمانی و امید بزرگ تیم اسنوکر پاکستان به حساب می‌آمد، با نتیجه 5 بر 2 از امیر سرخوش شکست خورد.

امیر سرخوش در مرحله نیمه نهایی به مصاف عمر الکجاه از کشور سوریه خواهد رفت که در صورت پیروزی به دیدار نهایی راه پیدا خواهد کرد.

محمد لبابی دیگر نماینده ایران در مرحله یک‌چهارم نهایی در مقابل صالح محمد از افغانستان، نایب قهرمان جهان قرار گرفت و با توجه به ارائه بازی خوب، با نتیجه 5 بر یک مسابقه را واگذار کرد و از راهیابی به مرحله نیمه‌نهایی بازماند.

کد خبر 2045392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha