صادق محمدزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این نمایشگاه 19 اثر نقاشی خط و خوشنویسی با تکنیک پاستل، اکرولیک، مرکب و ویترای با موضوعات مذهبی و در ابعاد مختلف در معرض دید عموم قرار گرفته است.
وي افزود: نمایشگاه فوق به مدت یک هفته از ساعت 8 صبح الی 14 عصر در نگارخانه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به آدرس اسلامشهر، انتهای خیابان شهید نواب صفوی، کوچه ترنج 4 پذیرای عموم علاقمندان است.
اين مسئول در خصوص بازبینی نمایش های اردیبهشت تئاتردر اسلامشهر توسط داوران استان تهران، اظهار داشت: این بازبینی با حضور داوران استانی همچون حسین عاطفی، کریم اکبری و کوروش نریمانی با هدف بررسی مشکلات و معضلات تئاتر و ارائه راهکارهای عملی به منظور رشد و ارتقاء و بهره مندی از ظرفیت های خلاق و بالقوه جوانان و بستر سازی مناسب جهت شکوفایی این هنر مردمی برگزار شد.
برگزاری شورای فرهنگ عمومی بخش واوان
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلامشهر از برگزاری دومین جلسه شوراي فرهنگ عمومي واوان با حضور رئيس، نايب رئيس و ساير اعضا شوراي در دفتر امام جمعه واوان خبر داد و گفت: تشکیل کمیته های مربوطه در راستای بهبود و توسعه وضعیت فرهنگی شهر واوان زیر نظر شورای فرهنگ عمومی، برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی واوان هر دو ماه یکبار، تشکیل جلسه ای با حضور امام جمعه واوان، بخشداری مرکزی و نماینده آموزش و پرورش، پیرامون مسائل عفاف و حجاب و رسیدگی به امور خواهران، تغییر مکان برگزاری نماز جمعه شهر واوان به مسجد خاتم الانبیاء (ع) از جمله مصوبات مورد بحث در جلسه بود.
نظر شما