پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۵۹

عظمتی:

ارتباط دانشگاه با صنایع و کشاورزی حلقه مفقوده توسعه کشور است

ارتباط دانشگاه با صنایع و کشاورزی حلقه مفقوده توسعه کشور است

رشت – خبرگزاری مهر: فرماندار رشت پیوند دانشگاه و صنعت را امری ضروری دانست و گفت: ارتباط بیشتر دانشگاه ‌ها با صنایع و کشاورزی در کشور حلقه مفقوده ای است که باید به این مهم توجهی ویژه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید ولی الله عظمتی ظهر یکشنبه در جمع مردم و نخبگان این شهرستان زمینه تحقق حماسه اقتصادی را حضور گسترده مردم در انتخابات دانست و افزود: حضور در صحنه حساس انتخابات وظیفه شرعی و ملی همه است و مسئولان نیز باید مردم را برای حضور حداکثری تشویق کنند.

وی اظهارداشت: با همدلی مسئولان و مردم امسال بار دیگر با حضور گسترده مردم در پای صندوق های رای شاهد ناکامی دشمنان انقلاب خواهیم بود.

فرماندار  رشت از فعالیت 19 واحد دانشگاهی با 55 هزار نفر دانشجو در این شهرستان خبر داد و گفت:  علاوه بر این  130 هزار دانش آموز  در این شهرستان مشغول تحصیل هستند.

وی همچنین با اشاره به اینکه محور علمی و دانشگاهی از مهمترین محورهای توسعه ای این شهرستان است، اظهارداشت: مردم رشت مردمانی عالم و عالم پرورند و دارای فرهنگ کهن و غنی هستند.

فرماندار رشت در ادامه پیوند دانشگاه و صنعت را امری ضروری دانست و گفت: ارتباط بیشتر دانشگاه ‌ها با صنایع و کشاورزی در کشور یک حلقه مفقوده است که باید به این مهم توجهی ویژه شود.

وی همچنین به نامگذاری سال جاری با نام حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: پیام ‌های مقام عظمای ولایت طی سال‌ های گذشته پیام ‌های اقتصادی بوده که این مهم به معنای اینکه باید هویت اقتصادی را در برنامه‌ ریزی‌ها مدنظر داشته و بتوان با تلاش و کوشش در مسیر شکوفایی کشورمان گام برداشت.

وی تصریح کرد: شعار حماسه اقتصادی اصلی‌ترین محور و شعار مسئولان است و با تلاش، جدیت و برنامه‌ ریزی دقیق به جلو حرکت خواهیم کرد.

کد خبر 2047506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha