به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حبیب الله حاتم نیا ظهر یکشنبه در مراسم سپاس که در هنرستان ریحانه النبی شهرستان بهار برگزار شد، نقش معلم را نقش انبیا در راستای هدایت و انسان سازی جامعه عنوان کرد و گفت: بدون شک جامعه مدیون خدمت معلمان است و آزادی، ایثار و فداکاری همه در گرو فداکاری شغل معلمان است.
حجت الاسلام حاتم نیا با اشاره به اینکه بهره گیری از اندیشه های شهید مطهری در تعلیم و تربیت، به ارتقا سطح این حوزه کمک می کند، عنوان داشت: تزکیه، تعلیم و آموزش در افکار و آثار استاد مطهری مشهود است و باید از این افکار در راستای تعلیم و تربیت دانش آموزان در همه زمینه ها استفاده شود.
وی رسیدن به قله های موفقیت در زندگی را مرهون فراگیری مهارتهای زندگی در سنین نوجوانی و جوانی دانست و افزود: رسالت معلمان نه تنها بارورسازی نسل نوپا از نظر علمی و آموزشی است، بلکه تجهیز این آینده سازان به مهارتهای زندگی را نیز عهده دار هستند که خوشبختانه قریب به اتفاق معلمان جامعه در این راه سر بلندند.
فرماندار بهار نیز گفت: معلمان مهم ترین رکن آموزش و پرورش در کشور محسوب می شوند بنابراین این قشر باید تنها دغدغه تولید علم و فناوری را در عرصه تعلیم و تربیت داشته باشند.
نصرت الله گلکارراده افزود: شهید مطهری در نزد امام راحل از چنان جایگاه و مقامی برخوردار بودند که امام ایشان را پاره تن خود بیان کردند و این نشانه توجه و علاقه امام به این اندیشمند اسلامی بوده است.
گل کارزاده اضافه کرد: کتب شهید مطهری مملو از موضوعات اخلاقی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و منبعی غنی از معارف اسلامی است که برای تمام افراد جامعه از کودکان و نوجوانان گرفته تا دانشجویان و اساتید دانشگاه قابل استفاه است.
وی بیان کرد: کتاب تعلیم و تربیت شهید مطهری بهترین روش الگویی برای آموزش و پرورش بوده و همچنین برای معلمان بسیار کاربردی، ارزشمند و قابل استفاده است.
نظر شما