به گزارش خبرنگار مهر از اردبیل، باقری لنکرانی که به مانند برخی از نامزدها در سفر کوتاه خود برنامه چندانی تدارک ندیده بود، حضور چند ساعته خود در اردبیل را به دیدار با دانشجویان و شرکت در جلسه پرسش و پاسخ اختصاص داد تا بلافاصله پس از این جلسه اردبیل را به صورت زمینی به تبریز ترک کرد.
جلسه دیدار با دانشجویان و پرسش و پاسخ که با 40 دقیقه تاخیر آغاز شده بود، با سئوالات چالشی و پرداخت به زندگی شخصی دکتر و نیز سئوالات یکی از دانشجویان که با عصبانیت بیان می شد، این نامزد را وادار به بیان برخی از مسائل کرد.
اظهارات و تاکید وی در این جلسه به امید آفرینی دولت آینده و بررسی زوایای آن بنوعی نشان می داد که در صورت حضور جدی شعار "دولت امید" را برای خود انتخاب خواهد کرد، نکته ای که با تشویق های پی در پی به نظر می رسد با استقبال دانشجویان نیز مواجه است.
آغاز این جلسه به مانند حضور نامزدهای دیگر برخی دانشجویان پشت تریبون قرار گرفتند و سئوالاتی در خصوص رواج اصطلاح "هلوی احمدی نژاد" زندگی مرفه دکتر باقری لنکرانی، توان رقابت انتخاباتی، ضرورت حضور، برنامه های وی و... طرح کردند.
استفاده از فضای انتخابات برای ترویج تعالیم دینی
وزیر بهداشت دولت نهم در خصوص بیان مسائلی در خصوص هلوی احمدی نژاد با بیان اینکه در بسیاری از موارد بجای نقد تحقیر و توهین می شود، به این نکته تاکید کرد که بیان این صفت استخفاف است و در قرآن آمده که اگر کسی رفتار و بیان اش تحقیرآمیز باشد، خلاف مروت، تعالیم دینی و انسانیت است.
باقری لنکرانی با اشاره به اینکه باید از فرصت های انتخاباتی استفاده کنیم و تعالیم دینی را ترویج دهیم، به این مورد نیز اشاره کرد که حتی اگر کسی را قبول نداریم، باید با کرامت با او برخورد شود.
وی همچنین در خصوص علت حضور خود در عرصه انتخاباتی با توجه به بیان شرایط و ویژگی های رئیس جمهور از سوی مقام معظم رهبری، خود را پرچم دار گفتمان آرمانگرایی عنوان کرد و اشاره کرد که تا الان این مسئولیت از سوی جبهه پایداری برعهده من گذاشته شده است.
با جلیلی رقابت نمی کنم
سنخنگوی جبهه پایداری با انتقاد از طرح سئوالی مبنی بر حضور جلیلی در انتخابات و کنار رفتنش از صحنه اعلاک کرد که با میرکاظمی، فتاح و جلیلی رقابت نخواهد کرد.
وی بیان داشت: تا اول اردیبهشت کسی یادش نبود با جلیلی ملاقات کند امروز برخی می روند به سختی وقت می گیرند و حتی اعلام می کنند که ائتلاف می کنیم، اما باید بدانند که با این نفرات رقابت نخواهم کرد.
در ادامه این مراسم یکی از دانشجویان به شدت و با عصبانیت از این نامزد انتخاباتی سئوالاتی در خصوص زندگی شخصی، دولت دهم، جریان فتنه و نقش جبهه پایداری و نیز حمایت از احمدی نژاد و... پرسید که با بیان اینکه شما احمدی نژاد را احمدی نژاد کردید و فتنه با شما آغاز شد، جلسه را با چالش روبرو کرد.
عصبیت در فضای سیاسی آفت است
باقری لنکرانی در پاسخ این دانشجو با خواندن این شعر که "به کجا چنین شتابان" و با بیان اینکه چه نیازی است که این چنین با عصبانیت سئوال خود طرح می کنید، عصبیت در فضای سیاسی را آفت دانست و این حالت را یکی از مشکلات صحنه سیاسی کشور برشمرد.
نامزد احتمالی انتخابات همچنین در خصوص زندگی شخصی خواستار عدم پر رنگ شدن این موضوع در جریان انتخابات شد با اشاره به زندگی و سفر پدرش به آمریکا یادآور شد: پدرم کارگر صنعت آلومینیوم بود که در سال 47 پس از ایجاد کارگاه در شیراز تصمیم داشت آن را توسعه دهد، اما چون فضا قبل از انقلاب انحصاری بود، تصمیم می گیرد از ایران برود، بنابراین در سال 53 به آمریکا می رود و ما نیز سال 55 به او ملحق شدیم که پس از یک سال به دلیل مادمان به ایران برگشتیم.
برخی برای دریافت گرین کارت آمریکا خودشان را می کشتد
وی متذکر شد: این مسائلی را کسانی مطرح می کنند که خود را برای دریافت گرین کارت می کشند تا بروند آمریکا، یا خود را برای آمریکا خوب نشان می دهند، اینکه یکی امکان داشته باشد برود خارج اما نمی رود، چیز بدی است.
این نامزد با بیان اینکه تنها کاندیدای شهرستانی در انتخابات هستم ترجیح داد در خصوص سئوال از عملکرد وحید دستجردی وزیر پیشین بهداشت پاسخی نداده و این بسنده کند که در مورد اشخاص حرف نمی زنم.
باقری لنکرانی در خصوص احتمال رد صلاحیت خود معتقد بود کسی که در فضای انتخابات حضور می یابد باید خودش را مقید به قوانین بداند و اگر من نیز رد صلاحیت شوم به شورای نگهبان احترام می گذارم.
وی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه جبهه پایداری را به جریان سال 88 ارتباط می داد به این نکته اشاره کرد که این جبهه تازه دو سال است که ایجاد شده و جریان فتنه چهار سال پیش رخ داده است. ضمن اینکه حمایت از احمدی نژاد در انتخابات سال 88 نیز نمی تواند باعث ایجاد فتنه شود.
در این جلسه سئوالات دیگری نیز در خصوص مسائل و مشکلات اقتصادی، تورم، افزایش نرخ ارز، دارو، و.. طرح شد که وی در زمینه مشکلات تامین دارو، مشکلات ایجاد شده را مربوط به دوران پس از وزارت خود خواند و کاهش تولید کنندگان از 60 واحد به 10 واحد و انحصاری شدن را علت عمده این مشکلات برشمرد.
"بوی احمدی نژاد دیگر می آید"
در پایان این جلسه نیز باقری لنکرانی که به نظر می رسید از تذکرات پی در پی مجری برنامه مبنی بر رعایت زمان پاسخ گویی کلافه شده است، خواستار پاسخ گویی کامل به سئوالات دانشجویان شد و اعلام کرد که به بسیاری از سئوالات پاسخ نداده است، اما این جلسه به اتمام رسید.
در زمان خروج وزیر دولت نهم نیز دانشجویی که با عصبانیت سئوالات خود را طرح کرده بود، به طرح مجدد سئوالات چالشی پرداخت و در انتها نیز با صدای بلند تکرار می کردند که "بوی احمدی نژاد دیگر می آید". که در این هنگام دانشجویان دیگر به صورت لفظی با این دانشجو برخورد کردند.
کامران باقری لنکرانی در حضور چند ساعته خود و با وجود اصرار خبرنگاران به هیچ کدام از سئوالات جواب نداد.
..........................
محمد میرزایی ناطق
نظر شما