پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۹:۳۹

مبارکی:

همایش تجلیل از سرآمدان اقتصاد مقاومتی درقزوین برگزار می شود

همایش تجلیل از سرآمدان اقتصاد مقاومتی درقزوین برگزار می شود

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری قزوین گفت: همایش تجلیل از سرآمدان اقتصاد مقاومتی در قزوین برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن مبارکی با ارائه گزارشی از اولویت های دفتر هماهنگي امور اقتصادی در سال 1392 اظهارداشت: با توجه به تحریم های شدید اقتصادی که در سال گذشته علیه ایران اعمال شد موضوع اقتصاد مقاومتی از سوي مقام معظم رهبری در مواجهه و برخورد در مقابل این تحریم ها مطرح و در دستور کار مدیران قرار گرفت.

وی افزود: در چنین شرایطی برخی از واحدهای تولیدی استان قزوین نه تنها کاهش تولید نداشتند بلکه نسبت به اجرای طرح توسعه در واحدهای خود اقدام کردند که 100 واحد از این مجموعه  با سرمایه گذاری بیش از600 میلیارد تومان مورد تقدیر و تجلیل قرار می گیرند.

مدیرکل دفتر امور اقتصادي استانداری تصریح کرد: در این همایش از 40 واحد صنعتی، 30 واحد کشاورزی و30 واحد خدماتی و بازرگانی در استان تجلیل خواهد شد.

مبارکی تصریح کرد: درحال حاضرمقدمات برگزاری این همايش آماده شده و تمامی افراد تجلیل شونده براساس یک سری شاخص ها انتخاب شده اند و به محض هماهنگی و دریافت موافقت وزیر صنعت، معدن و تجارت، همایش برگزار خواهد شد.

کد خبر 2048154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha