شهرام ناظری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از مهم ترین برنامه هایی که برای اجرای آن تلاش می کنیم، استعداد یابی از علاقمندان به این رشته بوده که در صورت تداوم آن ، می توانیم شاهد رشد و ظهور چهره های مدعی و مطرح این رشته باشیم.
وی افزود: موی تای یکی از سبک های آزاد ورزشهای رزمی است که مبارزات آن به صورت برخورد کامل و در رینگ برگزار می شود.
مسئول رشته ورزشی موی تای شرق مازندران افزود: این ورزش بر خلاف آنچه که گفته می شود، ورزش خشنی نیست و اگر جذابیت های آن به درستی بیان شود، بدون تردید شاهد اقبال بیشتر جوانان به موی تای خواهیم بود.
وی گفت: شهرهای مختلف مازندران مملو از علاقمندان به این رشته ورزشی است که باید تلاش شود با فراهم کردن امکانات لازم، آنها را برای کسب موفقیت در میادین مختلف داخلی و خارجی آماده کرد.
ناظری اظهار داشت: یکی از مشکلات تاثیرگذاری که با آن دست و پنجه نرم می کنیم، کمبود امکانات و زیرساخت های لازم برای انجام این ورزش است که امیدواریم بتوانیم شرایط مناسب انجام حرفه ای این ورزش را برای علاقمندان فراهم کنیم.
نظر شما