پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۳۹

دستگیری دو زن جیب بر در ایستگاه بی.آر.تی

دستگیری دو زن جیب بر در ایستگاه بی.آر.تی

فرمانده یگان امداد پایتخت از دستگیری دو جیب بر زن در ایستگاه بی.آر.تی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ اردشير مطهري در این باره گفت: عصر روز گذشته دوشنبه شانزدهم ارديبهشت مماموران گشت انتظامي قرارگاه نازي آباد يگان امداد هنگام گشتزني در محدوده فوق بودند كه متوجه درگيري ميان مسافران در ايستگاه بي آرتي شدند و با توجه به اينكه طرفين درگيري سه زن بودند هماهنگي براي حضور پليس زن انجام شده و ماموران پليس زن به محل اعزام شدند.

سرهنگ مطهري ادامه داد: با نزديك شدن ماموران زن به آنها دو نفر از زنها قصد فرار داشتند كه با سرعت عمل به موقع ماموران موفق نشدند. در همين هنگام طرف ديگر دعوا كه خود را بتولمعرفي كرد ،سراسيمه به ماموران مراجعه كرد.

فرمانده يگان امداد پايتخت اضافه کرد: شاكي به ماموران گفت لحظاتي پيش در ايستگاه بي آرتي منتظر اتوبوس بودم كه متوجه شدم در ازدحام و شلوغي متهمان كيف پولم را كه حاوي 10 تراول پنجاه هزار توماني بود،سرقت كرده و به محض اينكه متوجه موضوع شدم آنها قصد فرار داشتند كه با آنها درگير شدم.

اين مقام انتظامي عنوان كرد: در بازجويي هاي ابتدايي انجام شده از متهمان كه " پرستو "و " الهام " نام داشتند آنها به جرم خود اعتراف و در بازرسي از وسايل همراه آنها تعدادي تلفن همراه، کيف پول شاكي کشف و ضبط شد.

سرهنگ مطهري در خاتمه افزود: در بررسي هاي تکميلي از اين متهمان مشخص شد که آنها داراي سابقه کيفري نيز مي باشند و تا کنون به اتهام سرقت چندين مرتبه بازداشت شده اند اما هر بار پس از رهايي از زندان به سراغ کارهاي مجرمانه خود رفته اند.

گفتني است ماموران متهم را به همراه شاكي براي تكميل پرونده و تحقيقات بيشتر در خصوص جرايم احتمالي ديگر به كلانتري 107 فلسطين انتقال دادند.
 

 

کد خبر 2049130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha