پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۲۵

حرزاده:

هتك حرمت ها فتنه است؛ مسلمين هوشيار باشند

هتك حرمت ها فتنه است؛ مسلمين هوشيار باشند

يزد - خبرگزاري مهر: مسئول دفتر نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه ‌هاي آزاد يزد گفت: اين هتك حرمت ها فتنه اي براي ايجاد اختلاف ميان شيعه و سني است و مسلمين بايد در اين راستا هوشيار عمل كنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد مهدي حرزاده در تجمع اساتيد، كارمندان و دانشجويان دانشگاه آزاد يزد ضمن محكوم كردن اقدام وحشيانه دشمنان در نبش قبر صحابه خاص پيامبر اسلام (ص)، حجر بن عدي و به آتش كشيدن مزار جعفر طيار اظهار داشت: به فرموده رهبري، وقتي كساني كه با افكار عقب مانده خود تجليل از صحابه پيامبر را شرك بدانند، مصيبتي بزرگ است.

وي افزود: مسلمانان جهان بايد به اين اقدامات واكنش نشان دهند و آن را محكوم كنند زيرا عاملان اين حركات اگر با واكنش‌هاي شديد مواجه نشوند، فتنه‌گري‌هاي خود را ادامه خواهد داد.

وي بر لزوم بيداري مسلمين تاكيد كرد و افزود: هدف دشمن به جان هم انداختن مسلمانان است و با اين اقدامات مي‌خواهد شيعيان را نسبت به اهل سنت دچار كينه كند اما با بيداري بايد از اين فتنه جلوگيري كرد.

در پايان اين تجمع اعتراض‌آميز، بيانيه‌ اي از سوي دانشجويان دانشگاه آزاد يزد قرائت شد كه متن بيانيه به اين شرح است:

از ديرباز تاكنون هميشه كساني با اعمال خود به مقدسات اسلام و مسلمين توهين كرده‌اند كه با كمي توجه مي‌توان اغراض و اهداف اين افراد را از اين‌گونه كارها دريافت.

انجمن اسلامي دانشگاه آزاد يزد ضمن محكوم كردن چنين كارهاي شنيعي كه در تضاد با تعاليم و دستورات صريح اسلام و مذاهب اسلامي و منفور همه آزادگان است، ذكر نكاتي را در مورد اين اتفاقات لازم مي‌داند.

بايد به اين نكته توجه داشت كه چنين اقداماتي كه به وسيله گروه‌هاي خاص و منحرف از يك مذهب اسلامي صورت مي‌گيرد، انتصابش به كل آن مذهب كاري اشتباه و برآورنده اهداف شوم دشمنان اسلام و آن عده و گروه خاص است.

در اين كه اگر حمايت دشمنان اسلام به ويژه يهوديان صهيونيست كه به نص صريح قرآن كريم، بزرگترين دشمن مسلمانان هستند، از اين جريانات و گروه‌ها نبود، اين فرقه هرگز جرأت چنين گستاخي‌هايي را به خود نمي‌دادند، شكي نيست.

از ديگر نكات اين است كه دشمنان مي‌خواهند بدين وسيله اين فرقه ضاله را منشا تفرق بين مذاهب اسلامي قرار دهند و اتحاد مسلمين كه به بيان ولي امر مسلمين، حضرت امام خامنه‌اي،رمز پيروزي و كاميابي مسلمين در برابر كفار و دشمنان است را خدشه‌دار كنند.

اكنون در اين برهه از زمان كه فتنه‌اي بزرگ در بخش‌هايي از ملل اسلامي سايه افكنده است، بر هر مسلماني اعم از شيعه و سني، حفظ وحدت و هوشياري براي دفاع از مقدسات و ارزش‌ها و همچنين برخورد قاطع با فتنه دشمن ضروري و لازم است.

بر همگان لازم است كه با ديدي عالمانه و عاقلانه و به دور از احساسات با مسائلي از اين دست برخورد كنند و توجه داشته باشند كه انجام اقدامات سطحي و بدون تفكر مي‌تواند بازي در زمين دشمن و تسهيل كننده اهدافش باشد.

کد خبر 2049258

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha