به گزارش خبرگزاري مهر، سردار سيروس سجاديان در ديدار با مسئولان قضايي استان فارس افزود: مردم، قوه قضائيه و پليس سه ضلع متصل به هم هستند كه در اين راستا نيروي انتظامي با رويكرد اجتماعي محور حلقه متصل بين مردم و قوه قضايي است.
وي ضمن تقدير از تعامل مناسب دستگاه قضايي با انتظامي استان فارس، موفقيتهاي حاصل شده در ارتقاي امنيت اجتماعي و اجراي احكام اسلامي در مورد متعرضان به حدود الهي را نتيجه اين تعامل وهمكاري دانست و گفت: انتظامي فارس در انجام ماموريتهاي خود عمل به قانون را سرلوحه كار خود قرار داده و هميشه با توجه به قانون كارها را انجام مي دهد.
فرمانده انتظامي فارس با بيان اينكه در حال حاضر استان فارس بهترين وضعيت وشرايط امنيتي را طي 30 ساله گذشته دارد، رويكرد اجتماعي محور پليس را سبب مشاركت مردم در ايجاد امنيت دانست و خاطر نشان كرد: هرچه ما در موضوعات اجتماعي با تدبير وتدبر كار كنيم در كارمان موفق تر خواهيم بود.
سردار سجاديان با نفي رويكر انتقام گيري، بر اجراي احكام الهي در خصوص متعرضان به حدود الهي تاكيد كرد و گفت: افرادي كه جرائم غيرعمد را مرتكب شده اند مستحق كمك هستند و برخي افراد نيز كه به دليل اختلافات قبلي و قومي جرمي را مرتكب و اكنون از كرده خود پشيمان هستند بهتر است اين گونه اقوام با هم سازش و به اختلافات خود پايان دهند،امام كساني كه با ارتكاب جرائم خشن سبب سلب آسايش، امنيت و آرامش مردم مي شوند مي باست با آنها با جديت برخورد و حدود الهي در خصوص آنان اجرا شود.
وي تصريح كرد: انتظامي فارس امسال در موضوع موادمخدر برخورد با خرده فروشان و در بحث امنيت اخلاقي امر به معروف و نهي از منكر و برخورد با بد پوششي و در موضوع سرقت برخورد با سرقت هاي خرد مثل سرقت درون خودرو را در دستور كار خود قرار داده است.
تعامل مناسب موجود بين دستگاه قضايي و انتظامي فارس
رئيس كل دادگستري استان فارس نيز در اين ديدار ضمن تقدير از تلاشهاي نيروهاي انتظامي استان ثمرات تعامل مناسب موجود بين دستگاه قضايي و انتظامي استان را ارتقاء امنيت دانست.
ذبيح اله خدائيان افزود: مصداق اين تعامل مناسب برخورد سريع قاطع و به موقع با سارقان بانك ها و طلافروشيهاي شيراز بود.
وي خاطر نشان كرد: به حمداله اين دو باند خطرناك سرقتهاي مسلحانه با همت نيروهاي انتظامي در سريع ترين زمان ممكن شناسايي و دستگير و با رسيدگي به موقع پرونده در دستگاه قضايي به موقع و به مرحله اجرا درآمد تا مردم شاهد آن باشند كه مسئولان امنيتي، انتظامي و قضايي استان همواره دغدغه امنيت و آرامش جامعه را دارند.
رئيس كل دادگستري استان فارس افزود: نتيجه اين برخورد قاطع و سريع كاهش چشمگير جرائم خشن در استان مي باشد.
رئيس شوراي قضايي فارس همچنين با تاكيد بر تعيين تكليف متهمان و محكومان متواري استان تصريح كرد: اين افراد ظرفيتهاي بالقوه بر هم زدن امنيت استان را دارند به همين لحاظ بايد در يك برنامه مدون و زمان بندي شده نسبت به جمع آوري، دستگيري و تعيين تكليف اين دسته از مجرمان اقدام عاجل شود.
خدائيان اظهار اميدواري كرد با آمادگي و مديريت شايسته فرمانده انتظامي استان فارس و تعامل مناسب دو دستگاه روز به روز شاهد ارتقاء امنيت استان باشيم.
نظر شما