پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۵:۳۲

مرتضوی در جمع خبرنگاران:

سرقت به عنف در خراسان رضوي 26 درصد كاهش يافت/اجرای طرح امید در زندان ها

سرقت به عنف در خراسان رضوي 26 درصد كاهش يافت/اجرای طرح امید در زندان ها

مشهد - خبرگزاري مهر: معاون امور اجتماعي دادگستري خراسان رضوي گفت: سال گذشته سرقت به عنف نسبت به سال 90، 26 درصد كاهش يافت.

به گزارش خبرنگار مهر، امير مرتضوي، ظهر سه شنبه در پنجمين نشست اخلاق انتخاباتي و انتخابات اخلاقي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: سال 91 در مشهد سرقت به عنف 28.9 درصد و در سطح استان 26 درصد كاهش داشته است.

وي تاكيد كرد: يكي از دغدغه هاي ستاد پيشگيري از وقوع جرائم در سال گذشته پرداختن به جرائم مهم و آسيب هاي اجتماعي است.

وي بيان كرد: در بحث كلاهبرداري نيز اقدامات پيشگيرانه انجام شده و يكي از اقدامات اعمال مجازات دقيق، صريح، قطعي و حتمي در اين مقوله است.

وي از كاهش 20 درصدي كلاهبرداري در مشهد خبر داد و افزود:  سال 91 كلاهبرداري در مشهد 20 درصد و در سطح استان 19 درصد كاهش داشته است.

معاون امور اجتماعي دادگستري خراسان رضوي با بيان اينكه آمار قتل در سطح استان رشدي نداشته است افزود: سال گذشته بحث مديريت قتل انجام شد و تمام قتل هاي سال 91 استان در قابل فرم هايي در اختيار همكاران قضايي گذاشته شد تا علل و عوامل آن بررسي شود.

وي در خصوص آمار جعل بيان كرد: در خراسان رضوي جعل 4 درصد افزايش داشته و در مشهد 5 درصد كاهش را نشان مي دهد.

وي از كاهش 8 درصدي تصادفات درون و برون شهري بيان كرد: سال گذشته تصادفات روستايي 8 درصد و تصادفات برون شهري و درون شهري از حيث متوفيان 7 درصد كاهش است.

وي با اشاره به كاهش جرائم كيفري بيان كرد: در بحث كاهش جرائم كيفري آمار زندانيان در سال 91 نسبت به سال 90، 6 درصد كاهش داشته و در حال حاضر آخرين آمار زندانيان استان 23 هزار نفر است.

معاون امور اجتماعي دادگستري خراسان رضوي در خصوص سرقت هاي مسلحانه ادامه داد: آخرين سرقت مسلحانه مربوط به بانك ملت بود كه سارقين آن دستگير شدند.

وي سپس با تاكيد بر اينكه بحث پيشگيري از وقوع جرم به صورت منطقه اي در سال جاري انجام مي شود، افزود: تمامي كشور به 5 منطقه تقسيم شده و منطقه شرق كشور به خراسان رضوي واگذار شده است.

وي ادامه داد: بحث پيشگيري از جرم در سطح استان به صورت منطقه اي در 6 استان، فرامنطقه اي و ملي انجام مي شود و در اين راستا طرح اميد كه موضوعي ملي است به خراسان رضوي واگذار شده است.

معاون امور اجتماعي دادگستري خراسان رضوي عنوان كرد: در طرح اميد مهارت زندگي به صورت ايراني، اسلامي كه برگرفته از آموزه هاي ديني است با اولويت زندان ها و مراكز ترك اعتياد انجام مي شود.

کد خبر 2049517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha