پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۰۲

سحرخیز:

مشکل سرانه مدارس حل می شود

مشکل سرانه مدارس حل می شود

علی آبادکتول - خبرگزاری مهر: معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مشکل سرانه مدارس در سال تحصیلی آینده حل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم سحرخیز عصر سه شنبه در همایش بزرگ تجلیل از فرهنگیان شهرستان علی آباد کتول گفت: اقدامات جدید زیادی در حوزه های مختلف آموزشی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش در حال انجام است و با برنامه ریزی ها واقداماتی که صورت گرفته مشکل سرانه مدارس نیز در سال تحصیلی آینده حل خواهد شد.

سحر خیز  یکی از اقدامات مهم آموزش و پرورش در دوسه سال اخیر را هوشمند سازی مدارس عنوان کرد و گفت: استان گلستان در بحث هوشمند سازی مدارس در بین استان های دیگر کشور رتبه سوم است.
 
وی تبدیل وضعیت وجذب حق تدریسی ها و آموزشیاران نهضت سواد آموزی را یکی دیگر از اقدامات این وزارتخانه عنوان کرد.
 
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در خصوص اجرای طرح 6.3.3 گفت: این طرح مصوبه شورای عالی فرهنگی است و وزارت آموزش و پرورش موظف است هر ساله آن را اجرا کند.
 
وی اضافه کرد علاوه بر این شاهد جایگزینی کتابهای جدیدی در پایه سوم هستیم که با یک برنامه ملی شروع به کار می شود و در این راستا ساعت کاری به 30 ساعت در هفته می رسد و معلمان نیز در تابستان، کلاس های ضمن خدمت را سپری خواهند کرد و ما با آمادگی کامل در سال تحصیلی جدید به استقبال مهر خواهیم.
کد خبر 2049838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha