پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۴۲

هیئت امنای بقاع متبرکه و متولیان موقوفات نیشابور جسارت وهابیت را محکوم کردند

هیئت امنای بقاع متبرکه و متولیان موقوفات نیشابور جسارت وهابیت را محکوم کردند

نيشابور - خبرگزاري مهر: اعضای هیئت امنا، کارکنان و خدام بقاع متبرکه و متولیان موقوفات نیشابور با صدور بیانیه‌ای مشترک جسارت وهابیت در تخریب مرقد حجربن عدی در سوریه را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این بیانیه آمده است: یک‌بار دیگر دستان چدنی غرب از آستین مخملین مزدوران آن در سرزمین عربی سوریه بیرون آمد و مزدوران سفاک و خون آشام غرب در منطقه یعنی وهابیت که بیش از 20 ماه قتل و غارت و ریختن خون مردم مسلمان و بیگناه سوریه را در پرونده سیاه خود داشتند و قصد ایجاد جنگ و خونریزی بین مذاهب را دارند، به پیکره اسلام جسارت وارد کردند.

این بیانیه می‌افزاید: جسارت آنها در تخریب و نبش قبر یکی از بزرگترین صحابی پیامبرگرامی اسلام(ص) و از یاران نزدیک امیرالمومنین علی(ع) تالمات روحی و روانی به پیکره اسلام وارد کرد و افزایش انزجار مسلمین را اعم از شیعه و سنی به وهابیت خبیث و سرسپردگان اجنبی و مزدور غرب در پی داشته است.

این بیانیه گفته است: اتفاقات اخیر در سوریه نشان می‌دهد وهابیت نه تنها دشمن شیعه بوده بلکه هیچ کدام از احکام اهل سنت را هم قبول نداشته و به آن پایبند نیست، زیرا جسارت و نبش قبر یک مسلمان در هیچ مذهبی جایز شمرده نشده است.

اعضای هیئت امنا، کارکنان و خدام بقاع متبرکه و متولیان موقوفات نیشابور در بیانیه خود گفته‌اند: البته روشن است همه این اتفاقات با دو هدف دنبال می‌شود، یکی جلب کردن توجه و نگاه‌ مسلمانان عالم به درگیری‌های سوریه برای فراموش کردن جنایت‌های رژیم غاصب اسرائیل و دیگری ایجاد تفرقه و درگیری بین مذاهب اسلامی.

این بیانیه وهابیت را به‌طور روشن و مسلم اجیر یهود و صهیونیسم دانسته و ضمن محکوم کردن جنایت‌های آنان اعلام کرده است: تا پای جان وآخرین قطره خونمان برای مقابله با دشمنان اسلام و وهابیون آماده‌ایم و منتظر اشاره مولا و مقتدایمان رهبر مسلمانان عالم حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای هستیم تا با تمام وجود جان‌مان را در دفاع از مرزهای زمینی و اعتقادی اسلام فدا کنیم.

گفتنی است: همزمان با نماز مغرب و عشاء پنج شنبه این هفته مردم مومن و مسلمان و نمازگزاران در بقاع متبرکه نیشابور در این مصیبت به سوگ می‌نشینند.

 

کد خبر 2050147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha