به گزارش گروه فرهنگ و ادب مهر ، اين همايش به مناسبت پنجم جمادي الثاني سالروز وفات وي ، با عنوان پيرعشق و سماع برگزار مي شود .
اين گزارش حاكي است همايش مذكور ، با همكاري دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه علامه طباطبايي و با حضورچهره هاي علمي ، فرهنگي كشور، اساتيد دانشگاه و دانشجويان ، روز سه شنبه مورخ بيست و يكم تيرماه سال جاري درآن دانشكده برگزارمي شود .
سخنراني مولوي شناس و محقق ، كاظم محمدي كه آثار بسياري در رابطه با شرح احوال، زندگي و آراء مولانا و مثنوي منتشر شده و سخنراني ديگراساتيد و ارائه چندين مقاله توسط تعدادي از دانشجويان و اجراي برنامه موسيقي سنتي و عرفاني از جمله برنامه هاي اين همايش مي باشد.
" پير عشق و سماع "
سومين همايش بزرگداشت مولانا جلال الدين محمد بلخي برگزار مي شود
خبرگزاري مهر - گروه فرهنگ و ادب : موسسه نجم كبري در راستاي آشنايي جوانان با الگوهاي سازنده و غني سازي انديشه هاي ديني در آنان ، سومين همايش بزرگداشت مولانا جلال الدين محمد بلخي را برگزار مي كند .
کد خبر 205021
نظر شما