به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی تمدن پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید طرحهای کشاورزی و دامداری بخش حسن آباد فشافویه در جمع خبرنگاران در خصوص میزان آمادگی استان تهران برای برگزاری انتخابات گفت: نزدیک به 12 هزار صندوق رأی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در شش هزار شعبه اخذ رأی در استان تهران مستقر خواهد شد، البته تعداد دقیق صندوقها را ستاد اجرایی مشخص می کند.
وی افزود: از 17 اردیبهشت ماه به مدت پنج روز ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری صورت می گیرد و 28 اردیبهشت ماه صلاحیت نهایی شوراهای اسلامی شهر و روستا مشخص می شود که پس از این تاریخ به شکایت افراد ردصلاحیت شده رسیدگی می شود و انشاءالله پس از آن با حضور حداکثری مردم در انتخابات حماسه سیاسی را خلق کنیم.
تمدن در بخش دیگری از سخنانش از برخی سخنان کاندیداهای ریاست جمهوری انتقاد کرد و گفت: کسانی که امروز در کسوت کاندیداتوری ریاست جمهوری هستند و به دولت فحاشی می کنند، قطعاً زیان خواهند کرد و اگر کسی فکر می کند با فحش دادن به دولت می تواند رأی جمع کند معلوم است در ابتدایی ترین تهدیدها از متن جامعه با مشکل روبرو می شود و مطمئن باشد مردم به او نمره منفی می دهند.
امروز دولت در بین توده های مردم مورد اعتماد است
وی ادامه داد: امروز دولت در بین توده های مردم با در نظر گرفتن تمام نقاط ضعف و قدرت مورد اعتماد و احترام است و مردم دولت احمدی نژاد و خود او را دوست دارند و کسانی فکر می کنند با فحش دادن به دولت رأی بیشتری کسب خواهند کرد، اطمینان داشته باشند که نتیجه معکوس می گیرند و از طرف مردم طرد می شوند.
استاندار تهران عنوان داشت: این کاندیداها ضمن اینکه اخلاق و انصاف را زیر پا می گذارند، متأسفانه مرتکب غیبت و تهمت می شوند و جدای از اینها مورد احترام و اقبال مردم قرار نمی گیرند
وی با بیان اینکه عملکرد دولت کاملاً شفاف و روشن است، اضافه کرد: وقتی با کاندیداها صحبت می کنند و مصاحبه آنها در رسانه ها را می خوانیم همگی با طرحهای هدفمندی یارانه ها، مسکن مهر و سهام عدالت موافق هستند و باید از آنها پرسید که با کدام یک از سیاستهای دولت آقای احمدی نژاد مخالف هستند؟
تمدن اظهار داشت: حرفهای عوامانه از سوی برخی کاندیداها به دولت برای مردم موجب ناراحتی و دلخوری است که دعا می کنیم خداوند به این افراد انصاف و عقل عطا بفرماید.
نظر شما