همايون صدوقي مدير فرهنگسراي ولاء در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" ضمن اعلام اين خبر اظهار داشت : اين پژوهش از سوي كارشناساني صورت مي گيرد كه در زمينه نظريه پردازي صاحب رأي بوده و با واقعيتها بصورت مستقيم برخورد داشته اند .
وي با تأكيد بر اينكه عمده فعاليتهاي فرهنگسراي ولاء ، زيربنايي و در راستاي تبيين و تعميق انديشه هاي ولائي است ، گفت : در پايان فعاليتها ، نتايج تحقيقات و پژوهشهاي فوق در اختيار مراكز فرهنگي و دست اندركاران امور قرار مي گيرد تا بصورت اجرايي بكارگرفته شود .
صدوقي گفت : بر اساس پيش بيني ها، تحقيقات لازم در زمينه كتابشناسي اهل بيت تا پايان شهريور ماه به پايان خواهد رسيد .
به گزارش "مهر"، فرهنگسراي ولاء مهر ماه 1381 افتتاح شد. اين فرهنگسرا بنا بر رسالت مكتبي خود قصد دارد به مقوله ولايت، از منظر توسعه مفاهيم شيعي در تعامل با ديگر مفاهيم زندگي روزمره و تركيب با عناصر اجتماعي زندگي شهري بپردازد تا از اين طريق علاوه بر باز پيرائي سيماي نوراني و هدايتگر ائمه اطهار (ع) ، معرفت انسان را بعنوان چراغ راه جامعه شيعه، بازشناسي و ترويج نمايد.
استفاده از شيوهها و قالبهاي فرهنگي متناسب با نيازهاي جامعه اسلامي ، بهره گيري از تحقيقات < مطالعات و پژوهشهاي كاربردي ، شناسايي و برقراري ارتباط با حوزه هاي علميه، مراكز علمي، فرهنگي، هنري، پژوهشي و ساير مراكز ذيربط و همچنين صاحب انديشان و نخبگان ، تلاش و هماهنگي گسترده جهت احياء ، نهادينه كردن و بزرگداشت مناسبتهاي ولائي و شعائر اسلامي در جامعه و بسترسازي لازم براي نشر انديشه و افكار ولائي با قالباي مناسب از جمله سياستهاي فرهنگسراي ولاء در راستاي تحقق اهداف از پيش تعيين شده است .
اهتمام به برنامهريزي آموزشي در راستاي ارتقاي دانش و بينش ولائي ، استفاده از هنر و ادبيات در جهت نشر فرهنگ ولائي ، ترغيب، تشويق و هدايت دانش پژوهان و محققان در جهت تحقق و پژوهش پيرامون شيوههاي نشر گسترش انديشه ولائي ،
ارتباط با اقشار و تشكلهاي مردمي و حمايت از آنها در راستاي گسترش فرهنگ ولائي نيز ديگر سياستهاي فرهنگسراي ولاء عنوان شده است .
نظر شما