پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۱۸

فرماندار قروه:

نقش سفر رهبری در توسعه کردستان بی بدیل است/بهره برداری از 99 پروژه مصوب سفر رهبری به قروه

نقش سفر رهبری در توسعه کردستان بی بدیل است/بهره برداری از 99 پروژه مصوب سفر رهبری به قروه

قروه - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان قروه گفت: بدون شک سفر مقام معظم رهبری در توسعه و رشد همه جانبه استان کردستان بیشترین نقش را داشته و نقش سفر رهبری در توسعه کردستان بی بدیل است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رسول شیخی زاده شامگاه چهارشنبه در مراسم افتتاح مجتمع فرهنگی و آموزشی نور شهرستان قروه اظهار داشت: سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان آغاز یک نهضت فرهنگی بود و دستاوردهای بزرگی داشت و کردستان را به جایگاه واقعی خود رساند.

وی به دستاوردهای سفر رهبری در بعد سیاسی اشاره کرد و افزود: در این بعد همبستگی قلبی مردم به رهبری نشان داده شد و وحدت بین مسلمانان شیعه و سنی بیش از پیش تبیین شد.

فرماندار قروه ادامه داد: پیش از سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان دشمنان نظام سعی داشتند استان را امنیتی نشان دهند و همواره بحث ناامن بودن کردستان را در رسانه های مختلف عنوان می کردند که با این سفر توطئه آنان باز هم با شکست مواجه شد.

شیخی زاده به دستاوردهای سفر رهبری در بعد عمرانی نیز اشاره کرد و یادآور شد: سفر رهبری نشان داد تحلیل هایی که در خصوص توسعه نیافتن کردستان صورت می گیرد صحت ندارد و با سفر رهبری به کردستان موج جدیدی از خدمت در کلام رهبری بیان شد و تحقق یافت.

وی بیان کرد: برای توسعه استان کردستان بیش از هزار و 200 پروژه با اعتباری بالغ بر 810 میلیارد تومان مصوب شد که تاکنون بیش از 90 درصد آنها در سطح استان به بهره برداری رسیده اند.

فرماندار قروه گفت: برای شهرستان قروه نیز 105 پروژه با 35 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد که تاکنون 99 پروژه آن به اتمام رسیده است.

شیخی زاده با بیان اینکه در حال حاضر شش پروژه از مصوبات رهبری در دست اجرا است، افزود: بنا بر برنامه زمانبندی شده این پروژه ها به زودی به اتمام می رسد.

وی اظهار داشت: در بعد اجتماعی نیز سفر رهبری به کردستان دستاوردهایی داشت که پخش اذان در فقه امام شافعی از مرکز صدا و سیمای کردستان از مهمترین این دستاوردها بود.

مجتمع فرهنگی و آموزشی نور شهرستان قروه با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، مدیر کل تبلیغات اسلامی کردستان، فرماندار و روسای ادارات و جمعی از روحانیان و طلاب شهرستان قروه در زمینی به مساحت دو هزار و 130 مترمربع و زیربنای 800 مترمربع در دو طبقه با اعتباری بالغ بر 11 میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری و اعتبارات استانی به بهره برداری رسید.

کد خبر 2050738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha