به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نورالله ولی نژاد پیش از ظهر پنجشنبه در همایش حضور حماسی در گنبدکاووس افزود: مولفه اقتدار برخی کشورهای اقتصادی، برخی نظامی، برخی علمی و .... است ولی مولفه اقتدار در جمهوری اسلامی ایران بفرمایش مقام معظم رهبری، حضور و مشارکت گسترده مردم است.
وی اظهار داشت: این مسئله به این معنی است که جمهوری اسلامی ایران تکیه بر مردم دارد وی به آن افتخار می کند و انشاء الله در انتخابت امسال، این حماسه سیاسی به منصه ظهور برساند.
وی عنوان کرد: کمتر کشوری در جهان وجود دارد که به حضور مردم افتخار کند و حال دشمنان درصدد است تا در مردم ناامیدی ایجاد کند و مردم حضوری کمرنگ در حماسه سیاسی داشته باشند.
حجت الاسلام ولی نژاد بیان داشت: دشمن دو مسلئه را نشانه رفته است و آن اینکه مردم با دین فاصله داشته باشند و فساد در جامعه رایج یابد که برای این کار سرمایه گذاری گسترده ای را انجام داده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان یادآورشد: همچنین حضور کمرنگ مردم در انتخابات از دیگر اهداف دشمن است و اگر مردم برای دشمن جدی و مهم نبود، هیچگاه درصدد توطئه ها و تحریمها علیه کشور نبوده اند.
وی گفت: دشمن از هر تدبیری برای عدم حضور مردم برای تحقق حماسه سیاسی استفاده می کنند و چون مقام معظم رهبری دیده بان خوبی است و به همه چیز اشراف دارندف تاکید کرده اند باید حماسه سیاسی محقق شود.
وی تصریح کرد: برای اینکه اختشاشی در انتخابات صورت نگیرد باید مردم از یکجا شاخص ها را بگیرد و ولی فقیه شرایط را بهتر از همه می دانند.
تاکید بر رعایت اخلاق انتخاباتی
حجت الاسلام ولی نژاد با اشاره به اینکه در هر انتخاباتی با آسیبهایی روبرو هستیم، بر اخلاق انتخاباتی تاکید کرد و گفت: پیروزی در تخریب رقیب نیست و این شایسته نیست.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان یادآورشد:در هر انتخاب، همیشه اصلح وجود دارد وباید فرد اصلح تر را مد نظر قرار دهیم و همچنین تنور انتخاباتی را باید با رعایت اخلاق انتخاباتی گرم کرد.
نظر شما