پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۳:۱۶

طی بیانیه ای/

کانونهای مساجد استان سمنان هتک حرمت ضریح مطهر حجر بن عدی را محکوم کردند

کانونهای مساجد استان سمنان هتک حرمت ضریح مطهر حجر بن عدی را محکوم کردند

سمنان - خبرگزاری مهر: دبیرخانه نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد و فعالان کانون های مساجد استان سمنان طی بیانیه ای، جنایت هولناک وهابیون در خصوص نبش قبر و ربودن پیکر حجر بن عدی و یاران عظیم القدر ایشان را در سوریه محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، بیانیه دبیرخانه نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد و فعالان کانون های مساجد استان سمنان با اشاره به آیه شریفه " وَلاَ تَحْسَبَنَّ اللّهَ غَافِلًا عَمَّا یَعْمَلُ الظَّالِمُونَ " آورده است: بار دیگر وهابیت، چهره غیر انسانی و ضد اسلامی خویش را برای جهانیان آشکار کرد و با عملی أسف بار که هیچ دین و آیینی آنرا پذیرا نیست، اقدام به هتک حرمت به قبر و پیکر مطهر حجر بن عدی یکی دیگر از صحابه پاک رسول الله (ص) کردند.

این بیانیه می افزاید: هتک حرمت مرقد مطهر صحابی جلیل القدر حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) و یاور با وفای حضرت امیر المؤمنین علی بن ابیطالب (علیه السلام) جناب حجر بن عدی و یاران عظیم القدر ایشان در سوریه توسط جنایتکاران و دژخیمان موجب تأثر و تأسف شدید مسلمانان جهان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: تعرّض به مقدسات مسلمانان و قبور مطهر بزرگان اسلام و بدن‌های پاکی که نشانه بزرگی از حقانیت اسلام و مکتب اهل البیت (علیهم السلام) است،‌ با هیچ دلیلی قابل توجیه نیست و در نزد همه‌ مسلمانان محکوم و مطرود است، چطور می‌توان باور کرد که عده‌ای که چهره‌ اسلام عزیز را در جهان با خشونت معرفی کرده و بوئی از اسلام و انسانیت نبرده‌اند، و خود را موحّد و متعبّد معرفی کرده، خون صدها نفر از انسان‌های بی‌گناه، کودک و بزرگ و مرد و زن را با وحشیانه‌ترین وسایل وحشی‌گری به زمین بریزند و گردن حتّی نوجوانان را با شمشیر قطع می کنند و آنها را در شبکه‌های ماهواره‌ای نشان می دهند.

دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان در پایان بیانیه خود ضمن محکومیت تخریب و نبش قبر حجربن عدی آورده است: هر چند این حادثه اولین نوع از اینگونه حوادث نیست اما تکرار این گونه اقدامات در این روزها نشان می دهد که این افراد کینه توز جز برانگیختن عصبیت های مذهبی و ایجاد تفرقه چیز دیگری نمی خواهند.
 

کد خبر 2050935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha