محمود لیایی در گفتگو با خبرنگار مهر، طرح های حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را شامل حمایت 3 هزار میلیارد تومانی دولت از سرمایه گذاری تولیدات بومی در فاوا، حمایت از شرکتهای دانش بنیان و تشکیل سامانه های حمایتی عنوان کرد و گفت: برغم هزینه هایی که پیمانکاران برای اجرای اولیه این پروژه ها داشته اند اما به دلیل آنکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بودجه مربوطه را اختصاص نداد این طرح ها فعلا مسکوت مانده است.
مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه به دلیل عدم حمایت مالی و معنوی از برخی پروژه های تعریف شده این پروژه ها فعلا مسکوت مانده است، ادامه داد: در زمینه حمایت دولت از سرمایه گذاری تولیدات بومی در فاوا، باید گفت که بخش خصوصی استقبال چندانی از این طرح به عمل نیاورده است و به دلیل نوسانات ارزی آنطور که باید از این تسهیلات استقبال نشد.
وی خاطرنشان کرد: پیگیری های ستاد حمایت از بومی سازی فاوا از طرحهایی چون تشکیل کمیته واردات فاوا و سامانه های حمایتی این بخش تاکنون بی نتیجه مانده است.

رئیس ستاد حمایت از بومی سازی فاوا از مسکوت ماندن برخی برنامه های حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: به دلیل عدم حمایت مالی و معنوی از پروژه های تعریف شده در این زمینه فعلا مسکوت مانده است.
کد خبر 2051244
نظر شما