به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدابراهیم سراج صبح شنبه در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی رودهن افزود: در نیمی از دانشگاه های کشور جوانان این موضوع را مطرح می کنند که بهتر است حکومت به حجاب کاری نداشته باشد، اما در پاسخ به این جوانان باید گفت که حاکم اسلامی وظیفه دارد از گناهانی که باعث می شود به زندگی سایر افراد جامعه آسیب برسد جلوگیری کند.
وی بیان داشت: بی حجابی به سطح جامعه آسیب می رساند و حکومت اسلامی باید ارشاد عمومی داشته باشد.
باید برای حجاب در جامعه فرهنگ سازی شود
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن ادامه داد: در جامعه باید برای حجاب فرهنگ سازی شود و با قانون شکنان برخورد قاطع کرد و در این راستا تمامی ارگانها باید همکاری کنند، جوان و نوجوان نباید فکر کند که حجاب تحمیل است، بلکه باید برای این پوشش هماهنگ یک فرهنگ سازی مناسب داشته باشیم.
وی تصریح کرد: در جامعه یک دسته از افراد با ایمان هستند و خود مسائل را می دانند و رعایت می کنند و دسته دیگر افرادی هستند که یا مسائل را نمی دانند و یا نمی خواهند رعایت کنند، که باید با آشنا کردن آنها نسبت به مسائل دینی و سیره حضرت زهرا(س) حجاب را درست توضیح بدهیم و آنها را متوجه این امر کنیم که بدحجابی ابتدا خانواده خود آنها را سست می کند.
حجت الاسلام سراج اضافه کرد: بحث حجاب از بعد روانشناسی باید به درستی مورد بررسی قرار گیرد، زیرا از بعد روانشناسی اسلامی ثابت شده که آقایان از طریق نگاه آسیب پذیر هستند و اگر ایمان ضعیفی داشته باشند، وقتی که از منزل خارج می شوند و با زنان بدحجاب برخورد داشته باشند، ممکن است در مسائل خانوادگی او اختلاف به وجود بیاید و گاهی هم به سمت کارهای غیراخلاقی برود.
وی عنوان داشت: گاهی تجاوز به عنفی که در جامعه شاهد آن هستیم به دلیل بی حجابی است؛ متأسفانه در محیط های مختلف جامعه شاهد این هستیم که مسئولان به مسائل فرهنگی اهمیت بسیاری نمی دهند و فرهنگ به عنوان یک اولویت مطرح نیست.
مسئولان هرگاه با کمبود بودجه مواجه شدند از بودجه فرهنگی برداشت نکنند
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن افزود: اگر ارگانها می خواهند که در پایان سال آمار خوبی داشته باشند، باید برای هر کاری فرهنگ سازی کنند و هرگاه با کمبود بودجه مواجه شدند از بودجه فرهنگی برداشت نکنند، چرا که عفاف و حجاب در مقوله فرهنگ قرار می گیرد و باید برای آن یک برنامه ریزی درست و کارآمد وجود داشته باشد.
نظر شما