پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۱۶

دبیرکل خانه پرستار:

حرکتی خزنده قصد تضعیف جایگاه پرستاری را دارد

حرکتی خزنده قصد تضعیف جایگاه پرستاری را دارد

عضو شورای عالی نظام پرستاری نسبت به حرکت خزنده که می خواهد جایگاه پرستاری را تنزل دهد، هشدار داد و گفت: پرستاران اجازه رشد چنین تفکری را نخواهند داد.

محمد شریفی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر به برخی حرکتها در جهت تضعیف جایگاه پرستاری در مدیریت بیمارستانهای هیئت امنایی و دانشگاهی اشاره کرد و افزود: حرکتی خزنده سعی دارد جایگاه مدیریت پرستاری را تنزل بدهد.

وی با انتقاد از قرار گرفتن دفتر پرستاری در زیرمجموعه مدیر بیمارستان، اظهارداشت: این کار نه منطقی است نه کارشناسی.

دبیرکل خانه پرستار با بیان این مطلب که در اغلب کشورهای دنیا مدیر پرستاری زیر نظر مستقیم رئیس بیمارستان کار می کند، افزود: در برخی از کشورها نیز شاهد فعالیت دفتر پرستاری و یا معاونت پرستاری در زیرمجموعه رئیس بیمارستان هستیم.

شریفی مقدم با اشاره به ارتقای جایگاه پرستاری در وزارت بهداشت و انتصاب قائم مقام وزیر در امور پرستاری، اظهارداشت: ظاهرا جایگاه پرستاری ارتقاء پیدا کرده اما حرکتی خزنده سعی دارد این جایگاه را تنزل دهد و پرستاری را زیرمجموعه مدیر بیمارستان قرار دهد.

وی با تاکید بر اینکه پرستاران بیشترین خدمات را به بیماران ارائه می دهند، تصریح کرد: معلوم نیست چرا مدیریت بیمارستانها به خود اجازه می دهند چنین تصوری از پرستاری داشته باشند که مدیر پرستاری را زیرنظر خود قرار بدهند.

عضو شورای عالی نظام پرستاری اظهارداشت: وقتی جامعه پرستاری در وزارت بهداشت، قائم مقام دارد، به تبع باید متناظر آن در دانشگاههای علوم پزشکی و بیمارستانها ایجاد شود.

وی افزود: مطمئنا افرادی که به دنبال این داستان هستند، باید بدانند که جامعه پرستاری اجازه رشد چنین تفکری را نخواهد داد.

کد خبر 2052073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha