پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۳:۴۸

با شركت 14 تيم از 13 استان؛

مسابقات پياده روي بزرگسالان بانوان كشور در اردبيل برگزار شد

مسابقات پياده روي بزرگسالان بانوان كشور در اردبيل برگزار شد

اردبیل – خبرگزاری مهر: مسابقات پياده روي بانوان بزرگسال سراسر كشور در 9 رده سني 35 تا 75 سال به بالا در اردبیل برگزار و با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این رقابت ها که ظهر شنبه در استاديوم ورزشي علي دايي به پایان رسید، 14 تيم از 13 استان کشور حضور داشتند که پس از دو روز رقابت نفرات برتر رده های سنی مختلف مشخص شد.

براین اساس در رده سني 35 سال سهيلا مزين از زنجان اول شد و زليخا فيضي و شبنم بصيري هر دو از اردبيل به مقام دوم و سوم دست یافتند.

در رده سني 40 سال اكرم ابراهيم زاده از خراسان رضوي به مقام اول رسید و طيبه خادمي از سمنان دوم و زهرا كمالي از فارس مقام سوم را کسب کردند. در رده سني 45 سال نیز حليمه محمودي از مازندران، جيران كدخدائي از فارس و فريبا اصلان زاده از اردبيل به عناوین اول تا سوم دست یافتند.

در رده سني 50سال ليلا احمدي نسب از تهران اول شد و سكينه سرخيان از مازندران و بانو ابراهيمي از مركزي دوم و سوم شدند. در رده سني 55 سال زهره شهرياري از فارس به قهرمانی این رقابت ها دست یافت و عناوین دوم و سوم این رده سنی به عشرت بوساكي از استان مركزي و مهري ولدي از كرمانشاه رسید.

در رده سني 60 سال هاشميه حسيني از اردبيل به رتبه اول رقابت ها دست یافت و فاطمه سيده الحسيني از خراسان رضوي دوم شد. در این رده سنی افلاطون قرباني از فارس و اختر توكلي از همدان مشتركا سوم شدند.

فخرالسادات دادرس از فارس، ماندانا عليزاده از خراسان رضوي و طوطي حمزه اوغلي از اردبيل نیز نفرات اول تا سوم در رده سني 65 سال معرفی شدند. در رده سني 70 سال نیز زهرا حري از خراسان رضوي، خديجه همداني از مازندران و توران عوضي از فارس مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

اما رده سني 75 به بالا، مقام اول رقابت ها به سيده فاطمه حشمتي از استان فارس رسید.

در مراسم اختتاميه اين مسابقات رئيس انجمن ورزشي فدراسيون ورزش های همگانی از اعزام نفرات برتر گروههاي سني در خردادماه سال جاري به مسابقات آسيايي مالزي خبر داد.

صادق شيرزاد از شركت كنندگان این مسابقات به عنوان سن طلائيها نام برد و تاکید کرد که از این ورزشکاران باید به صورت ویژه تقدیر شود.

کد خبر 2052169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha