پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ تیر ۱۳۸۴، ۱۸:۳۹

طي 48 ساعت گذشته:

تهران شاهد 147 حريق و حادثه بود

تهران شاهد 147 حريق و حادثه بود

در روزهاي شنبه و يكشنبه گذشته به ترتيب 75 و 72 مورد حريق و حادثه در سطح شهر تهران روي داد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني تهران، در جريان 107 آتش سوزي و 40 حادثه مختلف متاسفانه دو نفر جان خود را از دست داده، 19 نفر مجروح شده و بالغ بر 842 ميليون ريال خسارت مالي ببار آمد.

در طول اين مدت 11 واحد مسكوني، 26 وسيله نقليه، 23 منطقه فضاي سبز، 18 نقطه از معابر شهري، 2 مغازه، 3 واحد صنعتي و حرفه اي گرفتار شعله هاي آتش شده و خساراتي به آنها وارد شد.

در طي دو شبانه روز گذشته بزرگترين آتش سوزي حدود ساعت 23 يكشنبه گذشته در يك مطلب پزشك واقع در خيابان دكتر قريب رخ داد. در جريان اين آتش سوزي لوازم پزشكي موجود در اين ساختمان از بين رفته و بالغ بر 350 ميليون ريال خسارت ببار آمد. علت اين آتش سوزي كه توسط نيروهاي آتش نشاني ايستگاه 40 خاموش شد، هم اكنون از سوي كارشناسان اين سازمان تحت بررسي است.

امدادگران آتش نشاني همچنين در روزهاي شنبه و يكشنبه گذشته در 8 حادثه آبگرفتگي، 7 حادثه آسانسور، 6 حادثه محبوس شدن افراد در ساختمان ها، 3 حادثه چاه، 3 حادثه ريزش ساختمان و نيز چندين حادثه ديگر شركت كرده و ضمن ايمن سازي محل و امداد رساني به حادثه ديدگان، تعداد 21 نفر از شهروندان تهراني را نجات دادند. مجموعها در طول دو شب و روز گذشته 1066 مامور آتش نشاني با استفاده از 382 خودروي آتش نشاني به مدت 78 ساعت و 12 دقيقه عمليات اطفاء و امداد و نجات جهت شهروندان تهراني انجام دادند.

کد خبر 205286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha