به گزارش خبرنگار مهر، همایش « جامعه قرآنی، بصیرت؛ رسالت ها، آسیب ها» پیش از ظهر امروز یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور دکتررحیم پور ازغدی و حجت الاسلام علی محمدی سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه و محمدحسین محمد زاده مدیر رادیو قرآن و جمعی از جامعه قرآنی کشور در سالن بصیرت مجتمع 13 آبان (لانه جاسوسی) برگزار شد.
نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه در ابتدای این مراسم گفت: اولاً داشتن بصیرت در همه عرصه ها یک امر ضروری است و بدون بصیرت زندگی بی معنا و بی هدف است. کسی که بصیرت داشته باشد به منفعت خود اوست و کسی هم که بصیرت نداشته باشد به ضرر خود اوست.
وی افزود: قرآن کریم بی بصیرتی را با نابینایی و کوری تشبیه می کند البته بعضی ها هم چشم ظاهر دارند ولی بصیرت ندارند کور باطنی هستند. باید در همه عرصه ها بصیرت داشت در قبل از اقدام، در حین اقدام و در بعد از اقدام. بعضی ها یک یا دو مرحله را دارند اما هر سه مرحله را ندارند.
محمدی تصریح کرد: سال گذشته مقام معظم رهبری بعد از مسابقات بین المللی قرآن فرمود «ما افتخار می کنیم که در عصر حاضر پرچمدار قرآنیم». افسران و فرماندهان این عرصه جز جامعه قرآنی اعم از قاریان، حافظان، داوران، پیشکسوتان، مربیان و کارشناسان قرآنی نیستند. پرچمداری هم دو شرط دارد یکی بصیرت است و یکی صبر و مقاومت. عرصه بصیرت میدان غبار آلودی است که برای پیدا کردن راه نیاز به قطب نما داریم و قطب نمای بصیرت، ولایت است. پرچم های متعددی دم از اسلام و حق و حقیقت می زنند اما یک خط و یک پرچم دنبال حق است و تشخیص این خط با بصیرت دست یافتنی است.
وی افزود: مهمترین عرصه بصیرت عرصه سیاست است و یکی از آنها عرصه انتخابات ریاست جمهوری است. مقام معظم رهبری فرمود امسال با حضور در انتخابات حماسه سیاسی خلق کنیم. همه کاندیداها از حق و حقیقت سخن می گویند اما بر عهده شماست که ببینید از بین این پرچم ها کدام به راه ولایت و امام (ره) نزدیکتر است.
سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان یادآور شد: بصیرت و صبر داشتن هزینه هایی هم دارد اگر می خواهیم بصیرت و صبر داشته باشیم و این پرچم را نگه داریم باید هزینه هایش را هم متحمل شویم. کسی که می خواهد اهل بصیرت باشد باید قله را ببیند و امام(ره) برافراشتن کلمه توحید و لااله الا الله را قله جمهوری اسلامی معرفی کردند.
رحیم قربانی رئيس مركز قرآن و عترت سازمان بسيج دانشجويی هم در این همایش گفت: قرآن كتاب بصيرت است و پيامبر(ص) و پيروان ايشان همه اهل بصيرتند و محال است كسی كه مومن باشد اما اهل بصيرت نباشد. مكان و زمان برگزاری اين همايش هماهنگ با موضوع آن است سالنی كه در آن جمع شدهايم روزی مركز توطئه عليه ملت ايران و اسلام بود اما پس از انقلاب اين مركز مكانی برای اجتماعات دينی و فعالیت های قرآنی شده است.
وی افزود: تقارن برگزاری این همایش با تولد امام محمد باقر(ع) که خود الگوی بصیرت برای جامعه قرآنی هستند جای مسرت است. 17 دستگاه و نهاد قرآنی به همت خبرگزاری ایکنا این همایش را برگزار کردند و ما به عنوان بسیج دانشجویی و بسیج تهران میزبان این همایش هستیم.
قربانی درپایان گفت: انشاءالله این همایش نقطه عطفی برای حضور حماسه سازان قرآنی در عرصه های مختلف و تأثیر گذار کشور باشد و بتوانیم در سایه ولایت و تعالیم قرآن و اهل بیت (ع) به این توفیق مهم دست پیدا کنیم. جامعه قرآنی باید با نورانیت خود پیرامون خود را همانند ستارگان روشنی بخشند.
محمد حسین محمد زاده هم در این همایش گفت: قرآن می فرماید اگر در همه لحظات تقوا را رعایت کنید خداوند قوه تشخیص حق و باطل که همان بصیرت و فرقان است به شما اعطا می کند. رهاورد تقوا بصیرت است. و قرآن کریم علت و موجد و به وجود آورنده وحدت را تقوا می داند و علت تقوا هم عمل به امر به معروف و نهی از منکر است.
وی افزود: جامعه قرآنی نباید مورد طمع گروه های حق نما قرار بگیرند و از ایشان دعوت به قرائت قرآن یا سخنرانی در چنین محافلی شود زیرا این کار باعث تقویت خطوط حق نما شده و شبهه ایجاد می کند.
محمدزاده از راه اندازی رادیو تلاوت از ساعت 18 امروز خبر داد و گفت از گیرنده های دیجیتال به طور سراسری این برنامه که گلچینی از قرائت قاریان ممتاز جهانی است 6 ساعت در روز پخش می شود که امیدواریم در ماه مبارک رمضان به 24 ساعته بشود.
حجت الاسلام جاج ابوالقاسم حافظ قرآن کریم یکی دیگر از سخنرانان این همایش بود وی به شاخصه ها و ویژگی های بصیرت در پرتو آیه 24 سوره هود پرداخت.
نظر شما