به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر محرابیان ظهر یکشنبه به همراه استاندار و مسئولان اجرایی استان بوشهر از روند اجرایی استادیوم 15هزار نفری بوشهر بازدید کرد و اظهار داشت: عملیات اجرایی این طرح در سال 85 آغاز شده و طبق تفاهمنامه بایستی ظرف مدت سه سال به اتمام میرسید که لازم است در ساخت آن تسریع شود.
وی با بیان اینکه این ورزشگاه از طرحهای مهر ماندگار دولت است، افزود: این ورزشگاه بیش از 76 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با تمهیدات انجام گرفته باید در کوتاهترین زمان ممکن به بهرهبرداری برسد.
محرابیان از ساخت جاده دسترسی به استادیوم 15 هزار نفری بوشهر به طول یک کیلومتر خبر داد و بیان کرد: این جاده که 70 درصد پیشرفت دارد با همکاری مسئولان استان بوشهر و مردم ساخته شده است.
دستیار ویژه رئیس جمهور با بیان اینکه هشت هزار صندلی این ورزشگاه نصب شده است، بیان کرد: هفت هزار صندلی دیگر که تهیه شده است به زودی عملیات نصب آن آغاز می شود.
محرابیان از کشت چمن کاسه ورزشگاه خبر داد و گفت: بیش از یکهزار و 200 کیلوگرم چمن مخصوص در این ورزشگاه تا دو روز دیگر کشت میشود که تا دو ماه دیگر قابل استفاده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر نیز گفت: تاکنون بیش از 35 میلیارد ریال از اعتبارات ملی صرف اجرای این طرح شده است که 120 میلیارد ریال دیگر نیز برای تکمیل آن نیاز است.
رضا جمشیدی با بیان اینکه این ورزشگاه عملیات اجرایی آن سال 85 آغاز شده است، افزود: به دلیل کمبود اعتبار و تاخیر در تخصیص اعتبارات روند پیشرفت فیزیکی این ورزشگاه مطلوب نیست ولی در عین حال با تلاشهای استاندار بوشهر و تسریع در اجرای آن، به زودی شاهد بهرهبرداری از این ورزشگاه خواهیم بود.
وی اظهار داشت: بزرگترین گذر دسترسی به استادیومهای ورزشی در کشور در بوشهر اجرا شده است که در اجرای این طرح شش هکتار زمین استحصال و اجرا شده است.
نظر شما