به گزارش خبرگزاری مهر، محمود عباس زاده در نشست کارگروه شورای برنامه ریزی و اشتغال استان اظهار داشت: با توجه به فاصله قابل توجه نرخ میانگین بیکاری در استان با متوسط کشوری باید در حوزه بنگاه های زودبازده نیز اقدام جدی صورت گیرد.
وی افزود: تاثیر اقتصادی فعال شدن بنگاه های زودبازده نسبت به دو بخش خود اشتغالی و توسعه کشاورزی بیشتر است اما عملکرد استان در این بخش به گونه ای است که توفیق به دست آمده در دو بخش دیگر را زیر سوال می برد.
وی اضافه کرد: در این دو شاخص استان ایلام رتبه اول و دوم در کشور را کسب کرده اما در بنگاه های زودبازده در جایگاه 27 قرار دارد که این امر مدیریت استان را زیر سوال می برد.
وی گفت: حداکثر تا پایان خرداد ماه سال جاری وقت داریم که با پرداخت تسهیلات بنگاه های زودبازده و ارتقاء عملکرد بانک ها بتوان جایگاه استان ایلام را حداقل تا ردیف استان های دهم کاهش دهیم.
عباس زاده گفت: ارتقاء جایگاه استان ایلام برای رفع مشکل بیکاری مطالبه مدیریت استان است و باید محقق شود.
وی با بیان اینکه بانک ها در پرداخت تسهیلات خود اشتغالی عملکرد قابل قبولی داشته اند، اظهار کرد: کمیته های کارشناسی باید به صورت روزانه تشکیل جلسه دهند و بانک ها با تحرک و انگیزش بیشتر نسبت به پرداخت به موقع تسهیلات اقدام کنند.
وی با تقدیر از عملکرد بانک های استان در انجام 100 درصدی تعهدات مشاغل خانگی گفت: بانک بر روند پرداخت تسهیلات و به سرانجام رساندن آن و جلوگیری از زوایه گرفتن اعتبارات باید نظارت کنند.
فرهنگ بیمه محصولات در بین کشاورزان نهادینه شود
استاندار ایلام گفت: باید با برنامه ریزی و فرهنگ سازی بیمه محصولات باغی و زراعی را در بین کشاورزان نهادینه کرد.
محمود عباس زاده در جلسه ستاد بحران استان که باحضور معاونین استاندار و جمعی از مدیران کل و فرمانداران برگزار شد با بیان این مطلب گفت: تغییر اقلیم طبیعی اختصاص به استان ایلام ندارد و افزایش درجه حرارت بی نظمی در بارش ها یک بحث عمومی است که بیشتر مناطق دنیا را در بر می گیرد .
وی ادامه داد: مجموعه ی دستگاه های وزارت جهاد کشاورزی باید با مدیریت و برنامه ریزی دراز مدت ،نسبت به کاهش خسارات ناشی از این عوامل اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار خود قرار دهند.
این مسئول با اشاره به کاهش ریسک پذیری در بخش کشاورزی استان بیان داشت: با حرکت به سمت پیشگیری از شرایط اقلیمی و جلوگیری از ایجاد خسارت ،می توانیم با کاهش ریسک پذیری در بخش کشاورزی استان به جذب سرمایه گذاری موثر و پایدار در این بخش کمک کنیم .
استاندار ایلام همچنین در ادامه با اشاره به نحوه ی ارزیابی خسارت در شرایط مطلوب و غیر مطلوب خاطر نشان کرد : با استفاده از ظرفیت سایر نهادها و دستگاه های اجرایی با حفظ تکریم کشاورزان ارزیابی خسارت کشاورزانی که محصولات خود را بیمه کرده اند به سرعت انجام شده و نسبت به پرداخت آن اقدام لازم صورت گیرد .
عباس زاده اظهار داشت: با انجام برآورد دقیق از خسارات ایجاد شده و ارائه ی راهکار برای کمک به کشاورزانی که محصولات خود را بیمه نکرده اند به گونه ای عمل نماییم که فرهنگ بیمه محصولات کشاورزی در بین این عزیزان گسترش یابد.
نظر شما