به گزارش خبرگزاری مهر، نبي اله احمدي افزود: ميزان محصولات خسارت ديده 25 هزارو 95 تن برآورد مي شود.
وي سطح خسارت ناشي از سرمازدگي بهاره در باغات ملاير را چهار هزارو 900 هکتار عنوان کرد و اظهار داشت: از اين ميزان چهار هزار هکتار از باغات انگور متحمل خسارت شده است.
وي ادامه داد: 800 هکتار از باغات گردو و ساير محصولات باغي نيز 100 هکتار دچار آسيب ديدگي شده اند.
وي ميزان آسيب ديدگي محصولات باغي ملاير بر اثر سرمازدگي بهاره را بين 20 تا 35 درصد برآورد کرد و افزود: درصد خسارت ديدگي، بستگي به نوع محصولات دارد.
احمدي بيان داشت: بيشترين خسارت ديدگي محصولات باغي ملاير در دوم و پنجم ارديبهشت ماه سال جاري رخ داده است.
وي يادآور شد: سطح زير کشت محصولات باغي ملاير حدود 20 هزار هکتار است که از اين ميزان بيش از 10 هزار هکتار آن زير کشت محصول انگور است.
رييس اداره جهاد کشاورزي ملاير گفت: از اين ميزان اراضي زير کشت، تنها 300 هکتار آن بيمه است که باغداران بايد به منظور حمايت از محصولات باغي خود در هنگام بروز خسارت و رخدادهاي طبيعي، محصولات باغي و زراعي خود را بيمه کنند.

ملایر - خبرگزاری مهر: رئیس اداره جهاد کشاورزي ملاير گفت: طبق پيش بيني هاي انجام شده، سرمازدگي بهاره 297 ميليارد و 180 ميليون ريال به محصولات باغي اين شهرستان خسارت وارد کرد.
کد خبر 2053366
نظر شما