مرتضی هاشم پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مازندران پتانسیل بالایی در تولید و صادرات گل و گیاه دارد، اظهار داشت: توسعه زیر ساختهای لازم نظیر پایانه های صادراتی،حمل و نقل بین المللی بویژه حمل و نقل هوایی،بکارگیری فن آوری های روز دنیا در تولید گل و آموزش گلکاران جهت رعایت اصول فنی در برداشت و بسته بندی صادرات گیاهان زمینه ساز توسعه صادرات این بخش را فراهم می کند.
وی، همکاری و تعامل دستگاههای اجرایی، بانکهای عامل و تشکلهای تولیدی و صادراتی را درجهت رفع موانع و مشکلات در این بخش را مهم دانست و اظهار داشت: صادرات گل و گیاه استان در فروردین ماه سال 91 رقم 562 هزار دلار بوده که علاوه بر تحقق این رقم در فروردین ماه 92 بیش از 328 هزار دلار افزایش داشته است.
هاشم پور گفت: صادرات فروردین ماه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزشی رشد 58 درصدی را نشان می دهد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه از لحاظ وزنی، صادرات گل و گیاه استان در فروردین ماه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل از رقم 187 تن به 292 تن افزایش داشته است گفت: از لحاظ وزنی، صادرات گل و گیاه نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 56 درصد رشد داشته است.
هاشم پور، شاخه بریده، اصله درخت و درختچه و گیاهات آپارتمانی را انواع گل وگیاه صادره استان دانست و با اشاره به کشورهای هدف صادراتی گفت: کشورهای سی آی نظیر ارمنستان، قزاقستان، ترکمنستان، آذربایجان و کشورهای حوزه خلیج فارس و عراق و لبنان مقصد صادرات گل و گیاه استان هستند.
غرب مازندران، قطب پرورش گل و گیاه کشور است.
نظر شما