به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام دکتر عبدالرضا جمالزاده صبح دوشنبه در همایش ملی برق و کامپیوتر جنوب ایران در خورموج اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی در سالهای اخیر در ابعاد کمی و کیفی توسعه بسیار زیادی داشته است و با تکیه بر دانش اساتید مجرب و توسعه زیرساختها نقش بسیار مهمی در توسعه نیروی انسانی دارد.
وی در ادامه با اشاره به تحصیل یکمیلیون و 800 هزار نفر در دانشگاههای آزاد در سطح کشور، اضافه کرد: در استان بوشهر 40 هزار دانشجو مشغول به تحصیل در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی هستند که سههزار نفر در گرایشهای مختلف رشته برق تحصیل میکنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با تاکید بر لزوم توجه به امر تحقیق و پژوهش در سطح دانشگاهها، تصریح کرد: ابتدای انسان ناآگاهی است ولی اسنان با تحصیل دانش و علوم مختلف میتواند به بی نهایت برسد که این موضوع به تلاش انسان بستگی دارد.
ارسال 900 مقاله به دبیرخانه همایش
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج نیز به اهداف برگزاری این همایش اشاره کرد و اظهار داشت: گسترش تحقیق و پژوهش در سطح دانشگاه از مهمترین اهداف این همایش بود که تلاشهای بسیار زیادی نیز به منظور برگزاری این همایش در دانشگاه آزاد خورموج صورت گرفته است.
علیرضا چمکوری با اشاره به تاسیس دبیرخانه و آغاز فعالیت و فراخوان این همایش از سال کذشته، ادامه داد: افراد زیادی برای برگزاری و مهیا ساختن شرایط برگزاری این همایش تلاش کردهاند.
وی با اشاره به استقبال مطلوب از این همایش و ارسال 900 مقاله به دبیرخانه همایش، افزود: نخستین همایش مبتنی بر مهندسی برق و کامپیوتر و محورهای برق مهندسی الکترونیک، مخابرات، پزشکی و قدرت و محورهای کامپیوتر مهندسی نرم افزار، هوش مصنوعی، رباتیک و فناوری بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج با اشاره به اختصاص هشت اتاق برای برگزاری کنفرانسهای این همایش، بیان داشت: کمیته داوران متشکل از اساتید خبره دانشگاههای کشور، 200 مقاله را پذیرفتند که 120 مقاله به شکل سخنرانی ارائه و 80 مقاله به شکل پوستر ارائه میشود و در پایان همایش چهار مقاله برتر انتخاب خواهد شد.
حداکثر استفاده از کمترین امکانات موجود شاخص فناوری است
یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر نیز در این همایش اظهار داشت: تمام دانشها، فرآیندها، روشها و سیستمهای به کار رفته در ساخت محصولات و ارایه خدمات و حداکثر استفاده از کمترین امکانات موجود شاخص فناوری است.
رحمان دشتی با بیان اینکه فناوری صنعتی است که باید از علم آن استفاده کنیم و فناوری آینده براساس چرخه عمر فناوری ایجاد میشود، اضافه کرد: بیش از 300 مراکز رشد و فناوری طی 25 سال اخیر در کشور تشکیل شده است.
وی با اشاره به تاثرات غیرمستقیم عوامل محیطی بر روی چرخه عمر فناوری، ادامه داد: بحران اقتصادی، انحطاط محیط زیست، آلودگی گازهای گلخانهای، تغییرات جدی آب و هوا، بحران انرژی، افزایش جمعیت، فقر و بحران غذا عمده مشکلاتی ایت که جهان با آن روبهرو است.
عالم با افزایش علمش خضوع و خشوعش نسبت به خدا بیشتر میشود
امام جمعه خورموج نیز در این همایش با بیان اینکه عالم با افزایش علمش خضوع و خشوعش نسبت به خدا بیشتر میشود، گفت: عالم نسبت به غیر عالم برتری دارد و کسانی که صاحب عقل و خردند بیشتر به خدا تقرب پیدا میکنند.
حجت الاسلام عبدالحسین مصلح افزود: ویژگی عالمان و محققان خداشناسی آنهاست و هر چه علم عالم بیشتر میشود بر میزان ایمان عالم باید نسبت به خدا نیز بیشتر شود.
نظر شما