پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۵:۳۹

پاك فطرت:

برج تاریخ ایران در شيراز کلنگ زنی می شود

برج تاریخ ایران در شيراز کلنگ زنی  می شود

شيراز – خبرگزاري مهر: شهردار شیراز گفت: برج تاریخ ایران به مناسبت سالروز فتح خرمشهر و ولادت امیر‌المومنین (ع) در شیراز کلنگ زنی می شود.

به گزارش خبرگزاري مهر، علیرضا پاک فطرت با بیان اینکه این طرح در زمینی به مساحت 44 هکتار انجام می‌گیرد، اظهار داشت: 10 هکتار از این مجموعه توسط شهرداری تملک شده و از این وسعت هشت هکتار متعلق به نهادهای دولتی و باقی‌مانده آن متعلق به مردم است و مالکهای متعدد دارد.

وی افزود: تعداد مالکان زیاد است و چند بار در رسانه ها درباره این‌که این باغ‌ها غیر‌قابل ساخت بوده و باید به شهرداری فروخته شود، اطلاع‌رسانی کرده‌ایم.

شهردار شيراز ادامه داد: در حال حاضر در 10 هکتاری که تملک شده می‌توان مطالعات ژئو‌تکنیک انجام داد و لازم است که طرح‌های مطالعاتی و اجرایی بسیار خوبی از جانب مهندسان و مدیران، پیشنهاد شود.

وي تاکید کرد: با توجه به موقعیت پارک، صاحبان باغ‌های اطراف آن به راحتی برای فروش این زمین‌ها قدم پیش نمی‌گذارند اما همچنان راه‌های تعامل وجود دارد.

هنرمندان فارس گمنام هستند

شهردار شیراز گفت: شیراز دارای مردمی هنرمند است که متأسفانه مسئولان نتوانسته اند بستر حضور هنرمندان را در جامعه فراهم کنند و به همین دلیل هنرمندان فارس هنوز گمنام هستند.

علیرضا پاک فطرت در حاشیه جشنواره "بهترین ها از دور ریختنیها" با بیان اینکه این جشنواره زمینه حضور هنرمندان داخل و خارج استان را فراهم کرد، افزود: شایسته شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) و پایتخت فرهنگی ایران اسلامی نیست که هنرمندانش در جشنواره های خارج از استان شرکت کنند و جوایز را دریافت کنند اما در داخل استان و شهر شیراز ناشناس بمانند.

وی با بیان اینکه بازیافت تأثیر خاصی در بهبود محیط زیست دارد، تصریح کرد: این مواد بازیافتی را می توان با  هنر هنرمندان به روشی برای استفاده بهینه از این مواد در کنار بازیافت آنها تبدیل کرد.

شهردار شیراز مدیریت بر پسماند را بسیار مهم و حائز اهمیت دانست و با اشاره به جایگاه مناسب شهر شیراز در این زمینه در عرصه های ملی و بین المللی، خواستار توجه خاص و ویژه شهروندان در راستاي تفکیک پسماند در مبدأ و همراهی برای محافظت بیشتر محیط زیست شد.  

 

کد خبر 2054081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha