به گزارش خبرنگار مهر شامگاه دوشنبه مراسم بزرگداشت حاج ذبیح الله بخشی زاده در سالن سیروس صابر کرج با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد.
ذبیح الله بخشی زاده متولد۱۳۱۲ از توابع اراک معروف به حاجی بخشی از اعضای معروف بسیج در دوران جنگ ایران و عراق و از شرکت کنندگان در تجمعات گروه انصار حزب الله بود.
وی در سن ۴۷ سالگی به جبهه اعزام شد و تا پایان جنگ ایران و عراق حضور و نقش مهمی در تبلیغات جنگ داشت. وی در میان نظامیان ایرانی به حبیب بن مظاهر شهرت داشت. حاج بخشی در عملیات های حزب موتلفه اسلامی همکاری داشته و خود از مجروحان جنگ بود که دو پسر، برادر و یک داماد او نیز در جبهه شهید می شوند. او در سال 89 نشان ملی ایثار را نیز دریافت کرد.
پیکر وی ۱۶ دی ماه ۱۳۹۰ تشییع و در کنار مهدیه بهشت زهرا به خاک سپرده شد و رهبر معظم انقلاب نیز درگذشت ایشان را طی نامه ای تسلیت گفت.
نظر شما