پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۱۳

صمدی عنوان کرد:

اتمام پروژه های نیمه تمام دراولویت برنامه های عمرانی کهگیلویه و بویراحمد است

اتمام پروژه های نیمه تمام دراولویت برنامه های عمرانی کهگیلویه و بویراحمد است

یاسوج – خبرگزاری مهر: سرپرست معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیگیری اتمام پروژه های عمرانی نیمه تمام در اولویت برنامه های عمرانی استان در سالجاری است.

سید نعمت الله صمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پیگیری اجرای طرح های عمرانی کلان در استان از دیگر برنامه های این معاونت در سال جدید است.

وی بیان کرد: راه آهن یاسوج، اقلید ، یزد یکی از این طرح هاست که اجرای آن نقش مهمی در خروج استان از بن بست و توسعه آن دارد.

صمدی افزود:اجرای بزرگ راه شیراز، یاسوج به اصفهان هم از دیگر طرح های کلان عمرانی است که در دست پیگیری است.

وی همچنین بیمارستان 200 تختخوابی یاسوج را یکی از مهمترین طرح های عمران در حوزه سلامت و درمان عنوان کرد و گفت: این طرح یکی از نیازهای اساسی استان است که باید برای اتمام آن تلاش شود.

سرپرست معاونت عمرانی همچنین کمبود اعتبار را مهمترین مشکل پیش روی طرح های عمرانی این استان عنوان کرد و اظهار داشت: برخی پروژه ها روند اجرای خوبی داشتند اما هم اکنون با کمبود اعتبار مواجه شده اند.

وی همچنین گفت: پیگیری پرداخت مطالبات پیمانکاران از برنامه های مهم این معاونت است.

به گزارش خبرنگار مهر، صمدی هفته گذشته از سوی استاندار به عنوان معاون جدید عمرانی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.

وی دارای فوق لیسانس عمران گرایش سازه از دانشگاه یزد است و 23 سال سابقه خدمت دارد.

مدیر مهندسی تیپ 48 فتح استان، مدیریت فنی و مهندسی سپاه یزد، مدیرارشد مهندسی سپاه اصفهان، مدیر مهندسی طرح های عمرانی قرارگاه کربلا، طراح و مشاور طرح های عمرانی سپاه مرکز، طراح و مشاور پدافند غیرعامل کشور، طراح و مشاور جهاد خانه سازی تهران و رئیس اداره پیمان و رسیدگی و فنی و مهندسی راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد از جمله سوابق عمرانی اوست.

 

 

کد خبر 2055422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha