غلامرضا همایون پور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در سال گذشته 52 نفر در اين استان بر اثر حوادث ناشي از كار جان خود را از دست دادند و این در حالي است كه اين رقم در سال قبل از آن 24 نفر بود.
وی افزود: براساس گزارش مراکز پزشکی قانونی سطح استان در سال گذشته در كردستان 51 مرد و يك زن در حوادث كار جان باختند، اما در سال 90 تمامي 24 فوتي حوادث كار اين استان مرد بودند.
35 هزار نفر برای معاینات پزشکی به پزشکی قانونی مراجعه کردند
مدیر کل پزشکی قانونی کردستان در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص آمار مراجعات پزشكي قانوني استان در سال گذشته بیان کرد: آمار كل مراجعين در بخش معاينات باليني 35 هزار و 205 نفر بود كه نسبت به سال قبل از آن هفت درصد بيشتر شده است.
همایون پور ادامه داد: همچنين در سال گذشته تعداد اجساد معاينه شده هشت درصد كاهش و تعداد پرونده هاي مورد بررسي در كميسيون ها 42 درصد، آزمايشات بخش سم شناسي 31 درصد و آزمايشات بخش آسيب شناسي 31 درصد افزايش يافت.
وی با اشاره به فعاليت هاي پزشكي قانوني استان در حوزه هاي آموزشي و پژوهشي یادآور شد: در سال گذشته بيش از هزار و 380 نفر ساعت آموزش به كاركنان ارائه شد، آموزش دانشجويان رشته مامايي و بازديد دانشجويان حقوق از ديگر برنامه هاي آموزشي در سال گذشته بود.
مدیر کل پزشکی قانونی کردستان گفت: همچنين سال گذشته يك طرح پژوهشي با عنوان بررسي موارد سقط جنين درماني در سال هاي 1380 تا 1390 از سوي اداره كل اجرا شد.
نظر شما