پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۲۰:۴۵

مومنی:

ادبیات پایداری مسیر جهانی شدن نویسندگان ایرانی است

ادبیات پایداری مسیر جهانی شدن نویسندگان ایرانی است

اردبیل – خبرگزاری مهر: رئیس حوزه هنری اردبیل تاکید کرد: ادبیات پایداری تنها مسیر جهانی شدن نویسندگان ایرانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مومنی عصر چهارشنبه در مراسم رونمایی از کتاب "تلگرافچی پنج ستاره" نوشته ساسان ناطق تصریح کرد: جهانی شدن از جمله آمال نویسندگان ایرانی بود که با بررسی مکاتب مختلف ادبی می توان مشاهده کرد تنها مسیر تحقق این مهم ادبیات دفاع مقدس و انقلاب اسلامی است.

وی اضافه کرد: این ادبیات پس از ادبیات مشروطه اصیل ترین ادبیات کشوری است که می تواند تولیدات نویسندگان ایرانی را جهانی سازد.

وی با تاکید به اینکه ادبیات پایداری یک مکتب است، ادامه داد: این ادبیات ویژگی های متمایزی دارد که موجب شده است به عنوان یک مکتب نوشتاری شکل بگیرد.

مومنی تصریح کرد: تا پیش از ادبیات پایداری نوشته های نویسندگان گرته برداری و تقلیدی از مکاتب کشورهای دیگر بود که این نوع از ادبیات توانسته است، اصالت قلم ایرانی را موجب شود.

رئیس حوزه هنری با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری اضافه کرد: ادبیات پایداری کشور را از ادبیات وارداتی بی نیاز کرده و این موضوع به اندازه موفقیت هسته ای از اهمیت برخوردار است.

وجود مفاخر بزرگ ادبیات پایداری در استان اردبیل

مومنی در خصوص رزمندگان و جانبازان استان اردبیل ادامه داد: این مفاخر حقی بر گردن ادبیات پایداری دارند که سرگذشت آنها بخش از رشادتهای رزمندگان را بیان می کند.

وی با بیان اینکه استعدادهای مطرحی در بین نویسندگان ادبیات دفاع مقدس اردبیل مشاهده می شود، اضافه کرد: بر این نویسندگان فرض است که خاطرات مفاخر این حوزه را مکتوب کنند.

وی با اشاره به کتاب "تلگرافچی پنج ستاره" مجموعه خاطرات ستوانیار مخابرات صابر قره داغلو ادامه داد: قره داغلو چهره مردمی است که نگاه هنری و ذوق سلیم وی ایجاب می کند که به خاطرات این رزمنده توجه ویژه شود.

مردم عادی با ادبیات پایداری پیوند دارند

در این مراسم همچنین مدير دفتر ادبيات و هنر مقاومت حوزه هنری با بیان اینکه مردم عادی در جای جای ادبیات پایداری حضور دارند، اضافه کرد: مردم عادی با این سبک ادبیات پیوند دارند.

مرتضی سرهنگی با تاکید به اینکه این موضوع اهمیت ادبیات پایداری را دو چندان می کند، ادامه داد: به دلیل همین ضروت نویسندگان باید خاطرات رزمندگان و جانبازان را بنویسند.

وی افزود: وجود رزمندگان در یک منطقه جغرافیایی فرصت مغتنمی است که باید توسط نویسندگان در زمان محدود به بهترین شکل ممکن مورد استفاده قرار گیرد.

سرهنگی تصریح کرد: خاطره قدیمی ترین همدم انسان است و خاطرات رزمندگان سخنگوی بخشی از تاریخ این مرز و بوم است.

کد خبر 2056070

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha