به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر اقليما در نشستي كه با هدف بررسي نشاط علمي در دانشگاه ها و زمينه هاي لازم براي ايجاد و توسعه آن در خبرگزاري "مهر" برگزار شد، افزود: هر چيزي و هر مكاني استاندارد خاص خود را در ذهن دارد. تصور هر كس از فضاي دانشگاه نيز فضاي بزرگ و متفاوت با مدرسه است. دانشگاه نبايد جايي باشد كه فضايش به فضاي خانه و مدرسه نزديك باشد. دانشجو بايد با وارد شدن به دانشگاه حتي در فضاي محيط تحصيل خود هم تفاوت را احساس كند. اين موارد به طور حتم در نشاط علمي دانشجويان موثر است.
وي تصريح كرد : اتاق اساتيد در دانشگاه ها بايد به اندازه كافي وسيع باشد نه اينكه تنها گنجايش يك دانشجو را داشته باشد. اتاق رييس دانشگاه و ديگر مسئولين دانشگاه نيز بايد متناسب با مقام آنها طراحي شود.
رييس انجمن مددكاري ايران در ادامه افزود: دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري در دانشگاه هاي خارج از كشور، داراي امكانات و فضاي آموزشي ويژه اي هستند كه اين نوع فضا و امكانات به آنها اعتماد به نفس بالايي مي بخشد.
اقليما در اين نشست اظهار كرد: فضاي استاندارد دانشگاه ها در نشاط علمي دانشجويان تأثير مستقيمي دارد. دانشجو در هنگام ورود به اين فضا اگر تشخيص دهد كه اين مكان با مدرسه متفاوت است و امكاناتي در آن وجود دارد كه قبلا در مدرسه با آنها روبرو نبوده است، جذب محيط مي شود و در تحصيل هم مصمم ترمي شود. اين دانشجو از اين محيط فراري نيست.
رييس انجمن مددكاري ايران در پايان خاطرنشان كرد: اگر دانشجويي در رشته اي كه مورد علاقه اش نبوده است قبول شود ولي در دانشگاهي استاندارد و با فضايي مناسب درس بخواند ناخودآگاه جذب آن رشته و دانشگاه مي شود. برعكس خواندن رشته اي دلخواه در دانشگاهي غير استاندارد و با امكانات كم باعث سرخوردگي، دلزدگي و بي انگيزگي دانشجو مي شود.
نظر شما