عبدالوحید فیاضی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اشاره به انتخابات پیش رو، اظهارداشت: مطمئنا برخی از کاندیداها انصراف می دهند و تعدادی دیگر ائتلاف می کنند. مردم به کسانی تمایل نشان می دهند که به دیدگاه عامه مردم نزدیک تر باشند، فضای زندگی آنها را بشناسد و به ارزشهای بنیادین جمهوری اسلامی ایران وفاداری محض داشته باشند، مردم به کسانی که ارزشهای جدیدی از خود بروز می دهند و با اصل خود فاصله گرفته اند و اصول انقلاب را کمرنگ جلوه می دهند میانه خوبی ندارند.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس ادامه داد: با آمدن هاشمی رفسنجانی به عرصه انتخابات، احتمال اینکه اصولگرایان به کاندیدای واحد برسند وجود دارد، حضور هاشمی رفسنجانی عزم اصولگرایان را برای همگرایی بیشتر راسخ تر کرده است.
فیاضی اضافه کرد: البته هاشمی، هاشمی با هاشمی دهه 60 و 70 که موجب تقویت نظام بود، تفاوت دارد، هاشمی دهه های 80 و 90 اصل نیست و در جریان های فکری متعدد استحاله شده است.
وی گفت: حضور هاشمی در انتخابات نفعی برای او ندارد و شاید متاسفانه یک درجه او را به سقوط نزدیک کند، نفع هاشمی برای جاودانه ماندن به این است که در جایگاهی که رهبری برای او تعریف کرده است، بماند.
عضو فراکسیون اصولگرایان خاطرنشان کرد: دیدگاههای آقای هاشمی در حوزه های مختلف تجربه شده است، نباید فراموش کنیم که ایشان در دهه70 رئیس جمهور این کشور بود، بعید می دانم در این دوران سیاست ها و نگرش وی به مسائل بتواند به ما برای عبور از گردنه های سخت کمک کند.
فیاضی ادامه داد: دیدگاههای اخیر آقای هاشمی به خصوص در حوزه سیاست خارجی کمی نگران کننده است، اینکه بگوییم با اسرائیل سر جنگ نداریم و رویکردمان را با برخی کشورها تغییر می دهیم ممکن است رای آور باشد اما خیلی پذیرفتنی نیست.
وی درباره اقبال کنونی بخشی از مردم به حضور هاشمی رفسنجانی نیز گفت: وقتی با تعدد کاندیداهایی مواجه شدیم که تعداد زیادی از آنها از میان چهره های مطرح کشور هم نبودند، با حضور یک باره هاشمی رفسنجانی که فردی با سابقه است، مردم به این حضور اقبال نشان دادند، به هر حال باید بپذیریم که هاشمی فردی بزرگ و باسابقه در نظام است و در میان کاندیداهایی که حضور پیدا کرده اند کسی به لحاظ سابقه و تجربه به پای وی نمی رسد.
فیاضی گفت: هاشمی نان گذشته خود را می خورد اما فردی نیست که بتواند از این گردنه سختی که در آن قرار داریم ما را عبور دهد. تصور از هاشمی تصور فردی کاریزماتیک در دوران جنگ و پس از آن است که توانست کارهای خوبی را به پیش ببرد. البته این ذهنیت ها ناشی از عملکرد بد دولت های قبلی است که وقتی با حضور هاشمی مواجه می شویم، مردم می گویند کسی مانند هاشمی سر کار بیاید بهتر است و خواهان برگشت اوضاع به همان دوره هستند.
وی ادامه داد: معتقدم این اقبال به هاشمی در دوران تبلیغات انتخاباتی افت می کند و البته این به زبردستی رقیب وی هم بستگی دارد که تا چه اندازه بتواند افکار عمومی را احاطه کند.
نظر شما