عبدالصاحب طهماسبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اردوهای جهادی برای دانشجویان نسل سوم انقلاب اسلامی عنوانی آشنا است، اردوهایی که مقصدش مناطق محروم کشور و موضوع آن تلاش برای ساخت وساز و آبادانی آن مناطق است.
وی اضافه کرد: در این اردوها دانشجویان با توجه به استعدادهای خود در بخش های فرهنگی، آموزشی، بهداشت، کشاورزی و عمران فعالیت می کنند.
طهماسبی ادامه داد: پارسال د راستان ایلام حدود 135 هزار نفر در غالب بیش از 38 هزار نفر اردو در بخش های مختلف ارائه خدمت کرده اند.
وی اظهار داشت: امسال فعالیت این اردوها در استان با استقبال چشم گیر دانشجویان، دانش آموزان، طلاب و محلات روبرو شده است به طوری که 24 هزار و939 نفر برای اردوهای سال 92 در دستور کار داریم.
طهماسبی عنوان کرد: کارهای مربوط به اردوهای جهادی و ردوهای طرح هجرت و فعالیت های سازندگی در استان را خواهیم داشت امیدواریم بتوانیم گروه های جهادی دانشگاه های بومی خود در استان و 19 گروه که در سراسر کشور در دانشگاه های مختلف اعلام آمادگی کردند آنها را به کارگیریم.
جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین استان ایلام درادامه بیان داشت: مهمترین فعالیت های این اردوها در مسائل فرهنگی، تربیتی، عمرانی، بهداشت، امدادی ودرمانی بوده و استفاده از این دانشجویان در کلاس های جبرانی و تقویتی مدارس است که برای پنج هزار نفر در سال گذشته کلاسهای جبرانی و تقویتی برگزار کردیم.
وی خودسازی، خدمات فرهنگی، خدمات رسانی به مناطق محروم و استفاده از نیروی جوانان در عمران و آبادانی کشور، مشارکت عمومی در سازندگی و پرکردن اوقات فراغت جوانان را ازمهمترین اهداف گروه های جهادی عنوان کرد و گفت: استفاده از نیروی جوانی دراین طرح موجب سازندگی کشور می شود.
نظر شما