پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۴:۲۱

آیت الله نورمفیدی تاکید کرد:

دیوار تاریخی گرگان احیا شود/ رعایت اخلاق انتخاباتی

دیوار تاریخی گرگان احیا شود/ رعایت اخلاق انتخاباتی

گرگان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در گلستان با گرامیداشت هفته موزه و میراث فرهنگی بر لزوم احیای دیوار تاریخی گرگان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید کاظم نورمفیدی ظهر جمعه در جمع نمازگزاران گرگانی افزود: این دیوار تاریخی در درازمدت سبب جذب سرمایه می شود و تاثیر در گردشگری منطقه دارد که باید احیا شود.

وی اظهار داشت: همچنین باید مواریثت فرهنگی، سرمایه های مادی و معنوی را احیا کرد و بالاترین میراث یک منطقه، انسانهای باتقوا، با اخلاق اسالمی و با ایمان است.
 
وی با اشاره به مسئله انتخابات یادآورشد: انتخابات اگرچه امری داخلی است اما جنبه بین المللی دارد و دشمنان می خواهند تا مردم کمتر شرکت کنند تا به خواسته های خود برسندو از سوی دیگری فردی انتخاب شود که با موازین اسلامی هماهنگ نباشد.
 
آیت الله نورمفیدی بیان داشت: ملت هر دو توطئه دشمن را فهمیده و حضور گسترده و انتخاب درست مشت محکمی بر دهان دشمنان خواهد بود.
 
اخلاق انتخاباتی رعایت شود
 
امام جمعه گرگان با اشاره به اینکه اخلاق مورد تاکید رهبری و امام است، گفت: اگر هدف انتخابات است چرا باید آبروی افراد برده شود و بدون شک کسی که برای رضای خداوند وارد شده باشد، حاضر نیست آبروی کسی را ببرد و اگر فردی رعایت نمی کند،نشانه این است که که نفسانیت انگیزه است.
 
وی یادآورشد: رعایت اخلاق می تواند معیاری برای شناخت کاندیدا باشد و کاندیدای که احترام دیگران را مورد توجه قرار می دهد، معیاری است که مردم بتوانند اصلح را تشخیص دهند.
 
امام جمعه گرگان با تاکید بر گسترش اخلاق اسلامی گفت: هواهای نفسانی کاندیداها برای مردم ملاک نیست و آبروی مسلمانان حائز اهمیت است.
 
وی افزود: دشمنان برای رصد کردن امور اتاق فکر درست کرده اند و باید کاری کنیم که حضور در انتخابات برخلاف نظر دشمنان باشد و آبرودار نظام اسلامی و رهبری باشیم.
کد خبر 2056784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha