حجت الاسلام سید جواد موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ایرانیان همواره ارادت ویژه ای به امامزادگان و یقاع متبرکه داشته اند که این مساله باعث افتخار و سربلندی کشور است، خدمت به این امامزادگان و زائرین آنها نیز از جمله اعمال نیکی است که هر مسلمانی آرزومند آن است.
این مسئول ادامه داد: شهریار نیز از برکت وجود بقاع متبرکه بی بهره نیست و امامزادگان این شهرستان همه روزه پذیرای خیل عظیمی از زائرین و شیفتگان اهل بیت (ع) هستند که خدمات رسانی به این زائرین به بهترین نحو ممکن از سوی خادمین مخلص صورت می گیرد.
وی عنوان کرد: در راستای بهره مندی شهروندان از برکات و ثواب خدمت رسانی به امازادگان و زائرین، همچنین تامین نیاز بقاع متبرکه شهرستان از جمله آستان مفدس امامزاده اسماعیل (غ)، اداره اوقاف شهریار اقدام به ثبت نام از متقاضیان این امر کرده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهریار بیان کرد: در ابن راستا از عموم خواهران و برادران علاقمند برای ثبت نام، دعوت بعمل می آید، شرایط لازم برای ثبت نام در این فراخوان، داشتن حداقل سن ۲۲ و حداکثر ۷۰ سال و تأیید در مراحل گزینش مقدماتی است.
این مسئول افزود: علاقمندان می توانند ار امروز مورخ 28 اردیبهشت ماه لغایت روز جمعه مورخ 17 خردادماه سالجاری با همراه داشتن مدارک مورد نیاز از جمله دو قطعه عکس 4*3، فتوکپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی به اداره اوقاف شهریار، دفتر پاسخگویی به مسائل شرعی و امور خادمین مراجعه کنند.
نظر شما