پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۴۰

اعلام موجودیت ستاد دانشجویی سعید جلیلی در دانشگاه امام صادق (ع)

اعلام موجودیت ستاد دانشجویی سعید جلیلی در دانشگاه امام صادق (ع)

ستاد دانشجویی سعید جلیلی در دانشگاه امام صادق (ع) با صدور بیانیه‌ای اعلام موجودیت کرد. 

به گزارش خبرگزاری مهر، متن بیانیه ستاد دانشجویی حامیان سعید جلیلی به شرح زیر است:
 
«یک ملت زنده از تهدید و فشار و سختگیری دشمن هرگز به زانو در نخواهد آمد. برای ما و برای همه‌ی کسانی که مسائل ایران را دنبال میکنند، معلوم شد که آنچه برای یک ملت مهم است، تکیه به استعداد درونی خود، توکل به خدای بزرگ، اعتماد به خود و عدم تکیه‌ی به دشمنان است؛ این است که میتواند یک ملت را به جلو ببرد.» (بیانات مقام معظم رهبری در حرم رضوی 1/1/92).
 
شرایط کنونی انقلاب اسلامی ایران، جنبش های اسلامی در منطقه، حرکت رو به افول نظام سلطه از یک طرف و بیداری مستضعفین جهان از طرف دیگر حاکی از یک پیچ تاریخی است که در مقابل جهانیان واقع شده است. در شرایطی که چشم امید آزادی خواهان و مبارزان عالم به جمهوری اسلامی دوخته شده است و در شرایطی که جهانخوارن و دشمنان این انقلاب تمام تلاش خود را جهت ضربه زدن به آن بسیج کرده اند، انقلاب اسلامی باید با پیشرفت های علمی و اقتصادی خود و ایستادگی در مقابل زورگویی های مستکبرین، ملجاء و پناهگاه مستضعفان باقی بماند.
 
با نام گذاری سال جاری با عنوان حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب، باید از تمامی ظرفیت های موجود جهت حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو استفاده گردد. در این میان حضور کاندیداها و سلایق مختلف در عرصه می تواند به نشاط بیشتر فضای انتخاباتی کمک شایانی نماید اما بدون شک اصلح کسی است که در شرایط کنونی سنخیت بیشتری با مبانی و آرمان های انقلاب اسلامی داشته باشد. کسی که با ملاک هایی نظیر کاری بودن، مردمی بودن، مقاوم بودن، ارزشی بودن، باتدبیر بودن و پایبندی به قوانین سازگار بوده، درد مردم را احساس کند و با پیروی از ولایت فقیه و منویات ایشان بتواند مقدمات پیشرفت کشور را فراهم نماید و در عین حال در مقابل زورگویی های دشمن مقاومت نماید.
 
به نظر می‌رسد از میان کاندیداهای موجود کسی که بیشترین سنخیت را با ملاک‌های فوق که از سوی امام خامنه‌ای ‌مطرح شده است دارد، دکتر سعید جلیلی است. ایشان کسی است که بیشترین نقاط قوت دولت‌های گذشته را دارد در عین حال فاقد اکثر نقاط ضعف آن ها بوده و دارای شخصیتی کم حاشیه و با وجود عدم وابستگی به احزاب و جریان ها توانایی ایجاد وحدت میان نیروهای انقلابی را دارد و انتخاب ایشان قدمی رو به جلو در جهت اهداف انقلاب اسلامی می باشد. از سوی دیگر ایشان نماد گفتمان مقاومت و ایستادگی دربرابر زورگویان جهانی و دفاع از منافع ملی در برابر زیاده خواهی آنان می‌باشند. ایشان در طول دوران حیات خود نشان داده‌اند که در مسیر دفاع از گفتمان انقلاب اسلامی و حقوق ملت مجاهد ایران ذره‌ای عقب نشینی نمی‌کنند. ما می‌دانیم که مسیر پیشرفت جز با مقاومت طی نخواهد شد و این آقای آقای جلیلی است که مرد مبارزه و مقاومت است.
 
بنابراین ما دانشجویان مکتب امام صادق علیه‌السلام ترویج گفتمان انقلاب اسلامی را وظیفه خود دانسته و در این راستا تمام توان اندیشه‌ای و اجرایی خود را جهت حمایت آقای دکتر سعید جلیلی به میدان خواهیم آورد.
 
والله المستعان
کد خبر 2057147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha